Fel

Nemzetközi Modellvasút Fesztivál

vasutm3

Nemzetközi Modellvasút Fesztivál

pixel

Október második hétvégéjén újból Nemzetközi Modellvasút Fesztivál, Magyarország és Kelet-Közép Európa legnagyobb vasútmodell kiállítása a Vasúttörténeti Parkban! 2014. október 10-11-12.

pixel

pixel

vasutm4

A kiállítás résztvevői között köszönthetünk német, osztrák, cseh, szlovák, lengyel, román és bolgár vendégeket és a már ismert hazai munkák mellett lesznek új, még eddig be nem mutatott terepasztalok, modellek is. A színvonalas, nemzetközi rendezvényen a magyarországi klubok és magánszemélyek az ország minden tájáról képviseltetik magukat.

Az 5000 nm-es kiállító területen a látogatók az év legnagyobb modellvasút kiállítását tekinthetik meg. A terepasztalok sokfélesége is példázza a vasútmodellezés széleskörű lehetőségeit, melyből bárki ötletet meríthet és akár otthon is elkészítheti a saját asztalát.
A vasútmodellezés kezdeti lépéseihez nyújtanak segítséget a helyben modelleket és kiegészítőket kínáló üzletek az Orient csarnokban.

vasutm2

Aki friss levegőn egy kis szórakozásra vágyik, kipróbálhatja a Vasúttörténeti Parkban a hajtányozást, utazhat gőzmozdonyon, Csajka sínautón, tehet egy kört a fordítókorongon, vagy felülhet a népszerű kerti vasútra.

A családok kedvelt szórakozóhelye, Európa legnagyobb vasúti élményparkja ezen a hétvégén 10-től este 18-ig várja látogatóit, akik a 30-as és a 30A jelű autóbuszokkal is eljuthatnak a vasúti élményparkba.

vasutm5

A rendezvény támogatója a Visegrad Fund.

 

Belépőjegy árak: 

Felnőtt:          2 000 Ft/Fő

Gyermek, Nyugdíjas, Vasutas, Diák:          1 000 Ft/Fő

(Érvényes nyugdíjas-, vasutas- és diákigazolvány felmutatásával vehető igénybe!)

Családi (min. 1 felnőtt + 2 négy év feletti gyermek esetén):    1 000 Ft/Fő

Gyermekcsoport (min. 10 fő esetén, 14 éves korig):        500 Ft/Fő

Négy éves kor alatti gyermekeknek és mozgáskorlátozottaknak a belépés díjtalan! 

 

Bővebb információ: www.vasuttortenetipark.hu, www.facebook.com/vasuttortenetipark.hu

Fotók:  www.vasuttortenetipark.hu, www.vasutmagazin.hu

 

 

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása