Fel

Ősszel is Gyerekhajó a Dunán

DSC_0211

Ősszel is Gyerekhajó a Dunán

 

Azért mert elkezdődött az ovi, a suli a mókának még nincs vége, sőt! A Minimax Gyerekhajón a hangulat változatlan, vidámság, tánc és zene vár Benneteket havonta egy alkalommal a fedélzeten. A nagy sikerre való tekintettel már nem csak nyáron, hanem egész ősszel, sőt télen is bulizhattok a fedélzeten. Szeptember 18-án fut ki a hajónk fedélzetén az Apacuka zenekarral.

pixel

pixel

Már a parton fényképezkedhettek Pici Cicával, a hajón akár a kapitánnyal is. A másfélórás önfeledt hajós kiránduláson megismerkedhettek a fővárosi dunai hajóút szépségeivel, elhajózunk a Vár előtt, a Lánchíd alatt, megcsodálhatjátok a Parlamentet is. A hajón fő attrakciója a gyerekkoncert, ami mellett számtalan társasjáték, babajátszó sarok, tombola és meglepetés vár Benneteket. A szeptember 18-i budapesti hajón kiemelt vendége a Csodák palotája, aki lélegzetelállító kísérletekkel is elkápráztat majd Benneteket.

DSC_0167

A Minimax gyerekhajók mindig vasárnap délelőtt indulnak, havonta más-más fellépővel. A másfél órás élményprogram kiváló családi móka, de egyre többen választják szülinapi helyszínként is a Minimax Gyerekhajót.

Gyere és hajózz ki velünk a Dunán, bulizz velünk és a Minimax sztárjaival. A fergeteges hangulatot a koncertek mellett számos program – arcfestés, társasjáték, nyereményjáték, fotózás – garantálja. Minden fotó az esemény után ingyen letölthető a manofoto.hu oldalról.

www.gyerekhajo.hu

 

DSC_0211

Programbontás:

Szeptember 18-án az Apacuka zenekar koncertjével és számos más izgalmas programmal hajózik ki a Minimax Gyerekhajó Budapesten a Batthyányi térről 10 órakor.

 

Október 16-án az Iszkiri zenekar koncertjével és számos izgalmas programmal hajózik ki a Minimax Gyerekhajó Budapesten a Batthyányi térről 10 órakor.

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása