Fel

Őszi PagonyFeszt

pagonyfest-szept3

Őszi PagonyFeszt

 

Kezdd a Pagonnyal az őszt! A jól ismert PagonyFeszt programsorozat legújabb, őszi állomása ismét változatos, színes, családi programokkal vár mindenkit, melyekről nem érdemes lemaradni.

pixel

pixel

pagonyfest-szept1

Vedd kézbe elsőként Bartos Erika új családi könyvét, ami olyan mint egy mesés kézikönyv: bemutatkozik az Együtt lenni jó! című kötet. Gyere el egy valódi zenés, szüreti mulatságban Vadadi Adriennel, ismerkedj meg a hangszerek különleges világával és a Macskazenével Dés András és barátai segítségével, vonatozz egész nap a Miniversummal, repülj egy igazi pilótával, és hallgasd velünk az Eszterlánc Mesezenekar (képünk) koncertjét! Egész nap változatos kreatív programokkal vár a Kisladik, akikkel izgalmas alkotásokat készíthetsz és ismerkedj meg a Pagony Kiadó új társasjátékaival – Óvodás vagyok!, Amíg utazunk, Időfutár –, próbáld ki őket elsőként!

 

eszterlanc
Gyere el, ismerd meg a legfrissebb Pagony könyveket és vegyél részt programjainkon!

 

Helyszín: Petőfi Irodalmi Múzeum, 1053 Budapest, Károlyi Mihály u. 16.

Időpont: 2015. szeptember 26. reggeltől estig

 

bartos

 

A részletes program

Díszterem

10.30 Macskazene – Zenei Játszótér Dés Andrással és barátaival.

11.30 Szüreti mulatság táncházzal – bemutatkozik Vadadi Adrienn: Ünnepelj velünk! című ovis könyve, zenél Csatai László Csidu és barátai.

15.00 Együtt lenni jó! családi koncert – az Eszterlánc Mesezenekar koncertje, családi ki kicsoda Bartos Erika új mesekönyvével

16.00  A tanárok tanára – ismerkedj meg Danny bával, aki a legszórakoztatóbb tanár bácsi a világon! – Bemutatjuk Danny bá’ és az eleven osztály című könyvet.

17.00  Pilóta- és utasképzés – nézd meg, milyen a pilóták élete, less be a kulisszák mögé, bemutatkozik Gévai Csilla – Baranyai (b) András könyve: Amíg repülünk.

 

pagonyfest-szept2

És még egész nap...

– Légy kreatív! –  kézműves programok a Kisladikkal,
– Irányíts vonatot, próbáld ki a terepasztalt a Miniversummal,
– Játssz a Gémklub társasjátékaival, ismerd meg a legújabb társasokat Pagony kedvencekből: bemutatkoznak az Óvodás vagyok!, az Amíg utazunk és az Időfutár játékok
– Fényképezkedj egész nap Boribonnal, Bogyóval és Babócával, Matyival és Sárival!

Jegyek elővételben kaphatók a jegymester.hu oldalon és a helyszínen!

FONTOS INFORMÁCIÓ:

A jegyek korlátozott számban kaphatók elővételben a jegymester oldalán és a helyszínen egyaránt. A Díszterem befogadóképessége 110 fő, ezért a dísztermi programokon való részvétel érkezési sorrendhez kötött. A többi program – kreatív foglalkozások, társasjátékozás, Miniversum terepasztal – folyamatosan látogatható.

Gyerek belépő: 600 Ft
Felnőtt belépő: 800Ft
Családi belépő: 1900 Ft

 

További információ:
https://www.facebook.com/events/1680115558886972/
www.pagony.hu/programok

 

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása