Fel

Osztály vigyázz! – őszi Tudáspróba az osztályoknak

okosdoboz1

Osztály vigyázz! – őszi Tudáspróba az osztályoknak

 

Az Okos Doboz, a www.egyszervolt.hu digitális tanulássegítő oldala meghirdeti őszi Tudáspróbáját. A játékban most nem az egyéni teljesítményeket jutalmazzuk, hanem az osztályodét, az iskoládét! Szeretnénk, ha összefogna az osztályod, s együtt, játszva oldanátok meg a Tudáspróbát! Három hétig várjuk a játékosok megoldását, s a legjobbak között számtalan értékes nyereményt sorsolunk ki!

 

pixel

pixel

okosdoboz2

Játék az iskolásoknak

Az Okos Doboz meghirdeti őszi játékot az Általános Iskola 1-4. osztályos tanulóinak.  Legyen a te osztályod a legokosabb, a leggyorsabb, a legjobb! A játék legfontosabb eleme az összetartás, hogy egy osztály tanulói együtt oldják meg a feladatokat! Az Okos doboz feladataihoz kérhetsz segítséget is, akár a tanítódtól, akár otthon szüleidtől!

 

okosdoboz-feladat1

Játék menete

Az Okos doboz őszi játéka október 14-től az őszi szünet végéig november 8-ig tart. E három hét alatt a www.okosdoboz.hu oldalán 12 feladatot adunk fel, melyek 1-4. osztályos gyerekeknek szólnak. Így előfordulhat, hogy egy még nem tanult, számotokra ismeretlen, vagy épp nehéznek tűnő feladatot kaptok. Ilyenkor fontos, hogy segítséget kérjetek a tanítótoktól, vagy a szüleitektől! A játékot érdemes együtt kipróbálni, a feladatokat együtt megoldani!

Elbírálás

Fontos, hogy a Tudáspróba befejezése után regisztráljátok az iskolátokat – pontos névvel, címmel ellátva, s írjátok mellé az osztályotokat is. Így tudjuk a játék lezárása után kisorsolni a legjobbak között az értékes nyereményeket.

 

okosdoboz-feladat2

Nyeremények

A legjobban teljesítő osztályok között kisorsolunk:

–          Táblagépek – melyre az Okosdoboz programot telepítjük – Általános Iskola 1-4. osztályig

–          a nyertes osztály iskolája “Okosdoboz – 1-4. osztály”  programot kap a számítógépes termébe

–          egy osztály számára (30 fő részére szóló) belépőt sorsolunk ki a Tropicariumba, a cápás állatkertbe, www.tropicarium.hu

–          3 készlet Logico játék, keret és 2 csomag feladat kártya a Tessloff – Babilon kiadótól

–          A www.webtaska.hu oldal felajánl a nyertes osztálynak – grafitceruzákat, töltőtollakat, órarendeket, hogy gördülékenyen menjen a tanulás

 

 

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása