Fel

Óvoda és uszoda – a Sonnentherme élményfürdőben

sonnen4

Óvoda és uszoda – a Sonnentherme élményfürdőben

Mindenki tudja, hogy a legkisebbek egyben a legnagyobbak a Sonnentherme élményfürdőben. 2014 szeptember 8-tól október 24-ig azonban még jobban a középpontba kerülnek Ausztria vezető baba- és gyermekfürdőjében. Számtalan attrakció és változatos program vár a gyerkőcökre 6 éves korig a MaxiMini hetek alatt.

pixel

pixel

sonnen5

Babamerülés, babaúszás, babamasszázs: minden a legkisebbeknek. Azonban a kicsit nagyobbakra is sok kaland vár a MaxiMini hetek során, például a búvárkodás vagy a Speed Contest csúszdaverseny. Mindegy, hogy a kézműves sarokban, a sütödében vagy a 3D moziban: szárazon is a móka áll első helyen. Fellép Sunny Bunny és a barátnője Pinky Bunny is. Napi fix program a Meet&Greet találkozó vagy a vízitánc az egyik kabalával.

sonnen2

Nagy nyereményjáték 
Vannak szép nyaralási fényképeid? Akkor gyere és játssz! Ugyanis a Sonnentherme keresi a legaranyosabb, legvidámabb vagy épp a legviccesebb élményfotót. A főnyeremény egy egyhetes nyaralás teljes ellátással a Sonnenpark Hotel-ban****, és még további értékes CEWE, kika és Babyone nyeremények. (A játék német nyelvű).

 

http://www.sonnentherme.at/hu/

http://www.sonnentherme.at/hu/babak/program/sommerfoto-wettbewerb/gewinnpreise.html

 

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása