Fel

Pihenés télvíz idején

Pihenés télvíz idején

Ugye Te is szeretnél egy kis kényeztetést vagy frissítő masszázst? Forró fürdőben egy kis elnyújtózást?   Válassz a Danubius szállodák közül, és hagyd hátra legalább néhány napra a gondokat, a borongós, téli időt!   Kapcsolódj ki a pároddal vagy pakold fel a családodat, barátaidat, hogy pár napra újra együtt legyetek az ünnepek elmúltával is!

Ugye Te is szeretnél egy kis kényeztetést vagy frissítő masszázst? Forró fürdőben egy kis elnyújtózást?

 

Válassz a Danubius szállodák közül, és hagyd hátra legalább néhány napra a gondokat, a borongós, téli időt!

 

Kapcsolódj ki a pároddal vagy pakold fel a családodat, barátaidat, hogy pár napra újra együtt legyetek az ünnepek elmúltával is!

Kirándulj a gyönyörű hazai tájakon, élvezd a tél szépségeit! Ha havazik, ha nem – mindannyian vágyunk a melegségre. A Danubius gyógy- és wellness szállodáiban úgy élvezheted a tél szépségeit, hogy közben a jótékony hatású termálvíz melegíti testedet-lelkedet. Megtapasztalhatod, hogy a spa & wellness igazi értéke az ellazulás, stresszoldás, ami bizonyítottan segíti megelőzni bizonyos betegségek kialakulását, és hosszútávon egy egészséges életmód megteremtését.

Különösen kellemes egy erdőben tett téli séta vagy egy nordic walking túra után a termálvíz és a szauna melegében feltöltődni, aroma-masszázzsal, majd finom és egészséges ételekkel, italokkal kényeztetni magunkat.

 
Most kedvezményes áron próbálhatod ki ezeket Hévízen, Sárváron, Bükfürdőn vagy Budapesten, a Margitszigeten, ahol élményfürdők, szaunák, wellness- és sportprogramok, fantasztikus gyermekkedvezmények, gazdag büféreggeli és egy főétkezés, valamint egy meglepetés kezelés vár.

3 éjszaka áráért most 4-et adunk – 47.900 Ft/fő ártól !

További wellness-tippek, kedvezményes ajánlatok: www.danubiushotels.hu

 

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása