Fel

Saját utamon – a magamra találás napja

Happy-mother-and-daughter

Saját utamon – a magamra találás napja

Egy nap anyunak: a magamra találás napja október 1-én.- Saját utamon rendezvény.  A gyermek születése után nagyon sok anyában átértékelődik, hogy mi is az igazán fontos az életében, ami gyakran ellentmondásban van a korábbi életforma értékeivel, ezért változtatni szeretnének az életükön. Ezzel a nappal szeretnénk inspirálni a változtatni akarókat, hogy lehetséges a fontos értékeink mentén élni, a saját utunkat járva.

pixel

pixel
Úgy érzed, hogy most nem ott vagy az életedben, ahol lenni szeretnél? Gyakran vagy rosszkedvű, fáradt, stresszes, kimerült? Boldogabb életre vágsz?

Akkor Neked való-e a Saját utamon nap! Ezen a napon élettörténeteket, előadásokat, gyakorlatokat mutatunk meg neked sok szemszögből, hogy megértsd, a te kezedben van a választás, hogy olyan életet élj, amilyet szeretnél. Megmutatjuk, hogyan lehet felismerni a változás szükségességét, és segítünk megtenni Neked a már régóta halogatott első lépéseket is ebbe az irányba.

 

Életút támogató coach, kommunikációs tréner, fogyókúra terapeuta pszichológus és Jakupcsek Gabi fognak segíteni ráébredni a feszültségeinkre, elakadásainkra, értékeinkre és kis gyakorlatokkal kimozdítani ebből. Több már a saját útját járó előadó fogja elmondani saját történetét inspirációként, köztük egy anya, aki gyermek születése után feladva biztos és jól kereső munkahelyét kezdett magánvállalkozásba, hogy minél többet lehessen a fiával. Ez a nap jár anyunak! Várunk szeretettel.

Ezt olvasva talán felmerült benned, hogy ezt már sokszor hallottad, de sose változott semmi? Mégis miben lenne más ez a rendezvény?

 • Itt olyan kérdéseket kapsz, amik gondolkodásra késztetnek és amikre a saját válaszodat megtalálva az addig körbe-körbe járó gondolataid új irányt tudnak venni.
 • Itt megtapasztalhatod saját magadat és rájöhetsz saját viselkedésed okaira.
 • Itt otthon is elvégezhető gyakorlatokat kapsz, hogy folyamatosan fejleszthesd magad.
 • Itt nem idegen emberek fogják mondja meg neked a „tutit”, hanem te fogsz rájönni a saját válaszaidra példáik, gyakorlataik alapján.
 • Itt több előadó többféle szempontból járja körbe a témát, és már sok éves tapasztalat alapján bizonyított leghatásosabb módszereikkel, kérdéseikkel fognak ráébreszteni saját korlátaidra és lehetőségeidre.

EZ LESZ AZ A NAP, amikor elkezdhetsz lépkedni: végre a Saját utamon a Saját boldogságom felé!

Akik ebben segítségedre lesznek:

 • Inspiráló példákkal, sikertörténetekkel:
  Harmincz Rita világutazó
  Kozma Márta Plus Size táncos
  Juhász-Váczi Henriett magánvállalkozó, cégtulajdonos 
 • Előadásokkal, gyakorlatokkal:
  Czagler Zsuzsa Életút támogató coach, tréner
  Karmazsin Éva EMK együttműködő kommunikációs tréner
  Leskovics-Ortelli Andrea fogyókúra terapeuta
 • Élmény talkshow-val Jakupcsek Gabi

 

 

Miről szól a “Saját utamon – A magamra találás napja”?
Ezen a napon élettörténeteket, előadásokat, gyakorlatokat mutatunk meg, hogy megértsd, a te kezedben van a választás, hogy olyan életet élj, amilyet szeretnél. Megmutatjuk, hogyan lehet felismerni a változás szükségességét, és segítünk megtenni Neked a már régóta halogatott első lépéseket is ebbe az irányba. Akik ebben segítségedre lesznek:
– Inspiráló példák, sikertörténetek:
• Harmincz Rita világutazó
• Kozma Márta Plus Size táncos
• Juhász-Váczi Henriett magánvállalkozó, cégtulajdonos
– Előadások, gyakorlatok:
• Czagler Zsuzsa Életút támogató coach, tréner
• Karmazsin Éva EMK együttműködő kommunikációs tréner
• Leskovics-Ortelli Andrea fogyókúra terapeuta
– Élmény talkshow Jakupcsek Gabival
Előadóinkról itt lehet olvasni részletesen: http://www.vipcoachingcenter.hu/sajatutamon/eloadok/

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása