Fel

Snoopy megérkezett karácsonyra!

snoopy5

Snoopy megérkezett karácsonyra!

 

Nem telhetnek úgy el az ünnepek, hogy ne érkezzen új rajzfilm a mozikba. Idén sincs ez másképp, karácsonyra megérkezett Snoopy és barátai. Egy igazi klasszikus, amely már több évtizede meghódította a gyerekeket a tengerentúlon.

 

pixel

pixel

snoopy2

Kicsoda Snoopy?

Snoopy – Charlie Brown beagle kutyája – aki az 50-es években kezdte el  képregényhősi karrierjét Amerikában. Charles M. Schultz volt az, aki megálmodta, megrajzolta a kiskutya történeteit. A rajzoló egészen haláláig – 2000-ig – jelentette meg Snoopy történeteit. Különleges kapcsolat volt a rajzoló és a főszereplője között, hiszen ez az egyetlen olyan történet, amelyet egy rajzoló készített. A Peanuts összesen 17897 kis történetet élt meg és összesen 75 országban mutatták be.

 

snoopy1

Kicsoda Charlie Brown? 

Charlie Brown, a világ talán legismertebb, legkerekebb fejű lúzere, a kisiskolás, akinek soha, semmi sem sikerül, belevág élete legnagyobb, legkockázatosabb vállalkozásába: meg akarja szólítani az osztályukba érkezett új lányt. Próbálkozását izgalmas és fordulatos kalandok kísérik: osztálybuli, táncverseny, jéghoki, a Háború és béke egy különösen vastag változata, valamint egy titokzatos módon tökéletesre sikerült dolgozat is része a hajmeresztő történetnek – miközben Charlie kutyája, Snoopy légi csatába keveredik ősi ellenségével, minden pilóták legveszélyesebbikével, a Vörös Báróval.

 

snoopy3

A Legjobb animációs film kategóriában Golden Globe®-díj jelölt Snoopy és Charlie Brown – A Peanuts film december 24-én  3D-ben érkezett a magyar mozikba.

A film előtt ráadásul igazi különlegességként megtekinthetitek a Jégkorszak legmókásabb figurájával készült, Motkány – Botrány az égben című rövid filmet!

A 3D-s animációt a Jégkorszak-filmeket létrehozó stúdió készíti; a rendező a Jégkorszakkal és a Hortonnal is bebizonyította már, mit tud, sőt, a humorról gondoskodik Paul Feig producer is, a Koszorúslányok és A kém rendezője.

 

snoopy4

 

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása