Fel

Sóterápia a valódi megoldás

00002

Sóterápia a valódi megoldás

Sokan vagyunk úgy, hogy a különböző betegségek közül, mely gyermekeinket megtámadják, a legjobban a köhögéstől félünk. Ez az a mumus betegség, amely mindig elhúzódik, ráhúzódik, ott marad, s nem lehet tőle sehogy sem megszabadulni. Viszont, ha felelős szülőként gondolkodunk, s egy kis energiát áldozunk, és időt a gyerekekre, akkor van megoldás. Ilyen a sóterápia, amely nemcsak a légutakat gyógyítja, hanem az anyával, vagy apával eltöltött idő a kezelés alatt igazi kikapcsolódás, családterápia.

 

INDISO SPELEO

 

Régen természetes sóbányákba vitték a gyerekeket, ha komoly légúti problémája volt, de ez a lehetőség mára már elég korlátozott. Így került sor a mesterséges SPELEO terápia kifejlesztésére. Az kúra során az ISAG BERENDEZÉS segítségével reprodukálható a természetes sóbányák gyógyító mikroklímája, annak minden pozitív élettani hatásával. A módszer egyedülállósága abban rejlik, hogy az INDISO SPELEO hatóanyag száraz, könnyen belélegezhető, a részecskék rendkívül finomak. Különlegesen tiszta, 99,99%-ban tartalmaz NaCl-t, aminek köszönhetően rendkívül hatásosan működik.

Hatékonyság

 

A terápia alkalmazása során jelentős javulást tapasztaltak a felnőtteknél és gyerekeknél  egyaránt. Alkalmazása során javul a bronchusok tónusa, a légzés, légzésfunkció, ami a szervezet egyéb szisztémáinak normalizációjához vezet (szív- és véredényrendszer, endokrinális rendszer, stb), elérhető akár a teljes értékű légzésfunkció. A kimondottan légúti betegségek mellett fontos megemlíteni, hogy a kezelés erősíti az immunrendszert, nő az egyén teljesítőképessége, gyulladásos folyamatok mérséklődnek, esetenként megszűnnek, s kiváló egyes bőrproblémák kezelésére is.

Gyerekeknek ajánlva

A sóterápia kimondottan gyerekbarát, nemcsak azért, mert nagyon hatékony és intenzív, hanem mert egy kezelés után lehet, hogy a gyógyszerektől is el lehet búcsúzni. A terápiánál az alsó korhatár 1 év. Szülők ingyen kísérhetik gyermeküket 3 éves korig! 3 éves korhatár felett a gyermek kezelés árát kell kifizetniük, amennyiben részt szeretnének venni gyermekükkel együtt a terápián!

Hol található?

A Speleo terápia a budapesti Heim Pál gyermekkórházban található, ahol a gyerekeket a kezelés elkezdése előtt szakorvosok vizsgálják meg.

További információkat a www.soxigen.hu oldalon olvashatnak.

 

Almásy Katalin

 

 

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása