Fel

Szülinapi téma kisfiúknak

hal5

Szülinapi téma kisfiúknak

A legtöbb kisfiú szereti a tavakat, a tengert. Ámulattal csodálja a bennük élő különös lényeket. Sokan közülük szoktak is horgászni nagypapával vagy apukával, ezért ha van kertünk, jó ötlet számukra horgászat témájú szülinapot tartani.
 

 

hal6

Kagylók, csigák, rákok

Színekben kék, fehér és narancsban gondolkodjunk, ez adja vissza leginkább egy tengerjáró hajó hangulatát. Dekorációs boltokban sokféle tengeri állat kapható, kagylók, csigák, tengeri csillagok és rákok, amiket dekorációként használhatunk.

hal2

Hajókázzunk a kertben

Vonjuk be az előkészületekbe az apukákat is, hiszen szükségünk lesz egy igazi halászhajóra is. Pozdorjából vágjunk ki hajónak és hullámoknak való formákat és fessük le a kék különböző árnyalataira. Az a jó, ha a hajóba bele is tudnak menni a gyerekek. Adjunk nekik játék pecabotot és szervezzünk különböző horgászattal kapcsolatos ügyességi játékokat, biztos nagyon fogják élvezni.

hal4

Barátságos cápa

Ügyes kezű anyukák készíthetnek cápát, jó fotókat készíthetünk vele a gyerekekről. Vásárolhatunk buborékfújókat is, kertben ideális játék lesz és biztos, hogy korosztálytól függetlenül, nagy sikere lesz a kis vendégek körében.

hal3

Halas szendvicsek

A gyerekek nem mindegyike szeret halat enni, de azért itt is becsempészhetünk egy kis „halat” pl. hal formájú kenyér falatkákból készítsünk számukra ennivalót.

 

Születésnapi torta

Természetesen a torta is lehet horgászat témájú, ma már a cukrászdák bármilyen tortát elkészítenek. Ha sikerül beszereznünk még néhány hal mintás szalvétát és papírpoharat, biztos, hogy sikerül visszaadnunk egy izgalmas horgászat hangulatát.

 

forrás:  www.teunneped.hu

 

 

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása