Fel

A tökéletes családi nyaralási helyszín!

Sonnentherme

A tökéletes családi nyaralási helyszín!

 

Igazi napsütéses pihenőnapok. Az időjárástól függetlenül. A mindennapi stressz nélkül. Csak ezért érkeznek a családok a lutzmannsburgi Hotel Sonnenparkba. És csak is ezért merülnek a fantasztikus vízi és „száraz“ élményvilágba. Itt nem csak a szálloda külön fürdőrészlegét, de egy áthidaló folyosón át Európa vezető kisbaba és gyermek élményfürdőjét is, a Sonnentherme-t is élvezhetik vendégeink.

 

 

Üdülőparadicsom saját vízivilággal

A szobából közvetlenül a szálloda saját családi fürdőrészlegébe.

Sunny Bunny vízivilága belső és külső pancsolómedencékkel – és minden szállóvendég részére relaxággyal – várja a lubickolni és pihenni vágyókat. A pici vízipockok a szabadban található játszótéren is kitombolhatják magukat. A kisbabák részére speciális pelenkázószigeteket is megtalálhatóak.

Landing page: http://www.sonnenpark.at/?L=2 és http://www.sonnentherme.at/?L=2

 

uzsonna

MaxiMini hetek

Mindenki tudja, hogy a legkisebbek a legnagyobbak a Sonnentherme élményfürdőben. A MaxiMini hetek alatt számos akció, attrakció és változatos program várja a 6 év alatti gyerkőcöket.

Babaúszás, baba-wellness, babamasszázs: minden a legkisebbeknek. A kicsit nagyobbaknak is kínálunk a MaxiMini hetekben sok vízi kalandot, például a vízi disco alatt, vagy a Highlight Game keretében. Mindegy, hogy a művészsarokban, a süti-műhelyben, vagy a 3D moziban: szárazon is a móka áll az első helyen. Fáradhatatlanul szórakoztatja a vendégeket Sunny Bunny és Pinky Bunny, a mindennapi programok során, a napi találkozókor és a vízitánc alkalmával is.

Készen állsz igazi kalandokra? Akkor éldd át te is a több mint 800 méter hosszú csúszdaélményt és élvezd a több mint 1000 m2 vízfelületet a Sonnentherme Lutzmannsburgan.

 

sonnen3

 

A MaxiMini hetek a Hotel Sonnenparkban****: 2017. 09.11. és 10.22. között a 0-6 éves vendégeink 50% kedvezményt kapnak!

Landing page: http://www.sonnenpark.at/hu/arak-kinalat/szobak-arak/szobak-arak.html

 

sonnen31k

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása