Fel

TROPI-ZOO – táborozz velünk!

tropicariumhusvet3

TROPI-ZOO – táborozz velünk!

 

Az öt napos napközis tábor idején beleshetsz a TROPICARIUM kulisszái mögé, megismerheted mind a halas-, mind a hüllős állatgondozók munkáját, megismerkedhetsz a fizika néhány csodájával, előadást hallgathatsz, kísérleteket nézhetsz a CSODÁK PALOTÁJÁBAN. A NAGYTÉTÉNYI KASTÉLYBAN kalandozhatsz és kézműveskedhetsz, míg a SZOBORPARK híres alkotásait játékosan fedezheted fel. A JÁTSZÓHÁZBAN kedvedre tombolhatsz, majd a MOZIBAN egy izgalmas film közepette pihenheted ki magad. Jól hangzik, ugye?

pixel

pixel

tropitabor3

A nyári szünet minden hetében fiatal, – a gyerekek nyelvén jól értő – pedagógusokkal, naponta 8.00-17.00 óra között zajlanak a napi foglalkozások a 6-12 éves korú gyermeknek. A programokkal, napi 3 étkezéssel, felügyelettel és a hét végén megkapott ajándékcsomaggal a tábor díja összesen bruttó 36.000,-Ft/fő. (Testvér kedvezmény bruttó 32.000,-Ft/fő)

 

A tábori program legalább 15 gyerek/hét jelentkezése esetén indul.

 

Bővebb információ: www.tropicarium.hu.

Jelentkezés: info@tropicarium.hu vagy a 424-3050-es telefonszámon

Légy részese a nyár egyik LEGIZGALMASABB kalandjának!

 

tropi5

TROPICARIUM – A cápás állatkert

1222 Budapest, Nagytétényi út 37-43. CAMPONA Bevásárló és Szórakoztató Központ

 

A résztvevő gyerkőcök megismerkedhetnek a Tropicarium kulisszatitkaival, a Csodák Palotája összes játékával , a Nagytétényi Kastély  kézműves foglalkozásával, a Szoborpark izgalmas történetével, s emellett  mozizás, játszóház és sok egyéb játékos program színesíti a vakáció napjait.  Napi háromszori étkezés és a gyerekek nyelvén értő fiatal pedagógusok biztosítják a szabadidő értékes eltöltését. Jól hangzik, ugye?

 

tropitabor4

„Állati jó” nyári tábor a Tropicariumban!

 Tartalmas táborokat szervezünk 5-14 éves korú gyermekeknek az iskolai szünetekben. Az öt napos napközis tábor idején a gyerekek beleshetnek a TROPICARIUM kulisszái mögé, megismerkedhetnek a fizika csodáival a CSODÁK PALOTÁJÁBAN és nyomozhatnak a NAGYTÉTÉNYI KASTÉLYBAN. Tombolni az ELEVENPARK játszóházában lehet, míg piknikezni a KOPASZI gáton, vadállatok etetését megtekinteni pedig  a BUDAKESZI VADASPARKBAN lehet. Emellett  mozizás és sok egyéb játékos programok színesítik a vakáció napjait. A részvételi díjat SZÉP kártyával is lehet fizetni. Bővebb infó: www.tropicarium.hu

 

tropitabor5

Az öt napos napközis tábor idején beleshetsz a TROPICARIUM kulisszái mögé, megismerheted mind a halas-, mind a hüllős állatgondozók munkáját, megismerkedhetsz a fizika csodáival, előadást hallgathatsz, kísérleteket nézhetsz a CSODÁK PALOTÁJÁBAN. A NAGYTÉTÉNYI KASTÉLYBAN nyomozós játékon vehetsz részt, míg az ELEVENPARKBAN kedvedre tombolhatsz, a KOPASZI GÁTON piknikelhetsz, és a BUDAKESZI VADASPARKBAN vadállatok etetését izgulhatod végig, majd mozizás közepette kipihenheted magad.


Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása