Fel

Tudsz ajánlani egy igazán bababarát helyet?

Tudsz ajánlani egy igazán bababarát helyet?

Újra itt a nyár! Ilyenkor több időt töltünk a szabadban, szívesen indulunk útnak a gyermekeinkkel egy közeli étterembe, kávézóba, parkba vagy akár több napos kirándulásra, nyaralásra. Ám, hogy mi is legyen az úti cél? Ezt nem mindig olyan könnyű eldönteni, főleg ha egy kisbaba is van az útitársak között. Ez esetben sok mindent kell mérlegelni. Vajon be tudunk-e jutni babakocsival a kiválasztott helyre? Van-e ott pelenkázó és etetőszék, barátságosak-e a felszolgálók? Strand esetén van-e lehetőségünk zárt helyiségben megszoptatni a kis csöppséget, van-e gyermekpancsoló?

Azért, hogy megkönnyítsük a kismamák és gyerkőcös szülők mindennapjait, mi, a Gabi márka létrehoztunk egy térképes adatbázist, ahol egyszerűen rá lehet keresni a bababarát helyekre. A bababarát helyszínek felfedezésében valódi édesanyák segítenek nekünk.

 

 

Az ő áldozatos munkájuknak köszönhetően folyamatosan kerülnek majd fel a bababarát helyek Magyarország térképére.

 

 

Ha van olyan bababarát hely, amit Te is szívesen ajánlanál, akkor csatlakozz hozzánk és látogass el a www.gabileszekabaratod.hu weboldalra, vagy a Gabi hivatalos Facebook oldalára*!

 

 

Keressetek fel minket akkor is, ha tanácstalanok vagytok és még nem találtatok a környéketeken babátok számára is alkalmas vendéglátós helyet vagy parkot, uszodát! Ki tudja, hátha már egy család felfedezett egyet lakókörnyezetetekben, csak még Ti nem tudtok róla.

 

 

Legyetek részesei Ti is programunknak és tegyük együtt bababaráttá az országot!

 

 

 

 

(x)

 

 

 

 

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása