Fel

Új gyerekkönyvek a Kolibri Kiadótól

kolibri-konyv2

Új gyerekkönyvek a Kolibri Kiadótól

 

Tavasszal számos új gyerekkönyvet kínál a Kolibri Kiadó a gyerekeknek. Válogassatok a sok cím közül, s ha kedvetek van, akkor irány a könyvesbolt, hogy a tavaszi szünetre is jusson olvasnivaló! 
pixel

pixel

kolibri-konyv1

Rippl Renáta: Piroska, a hófehér nyuszi

Vajon mitől örök érvényű a Grimm-testvérek Piroska és a farkas története? Mitől izgat minden olvasót és mesehallgatót évszázadok óta? Rippl Renáta, aki számos gyönyörű mesekönyv illusztrátora, szintén erre keresi a választ a KönyvTárs című Kolibri-sorozat új kötetében.

rippl-renata

Ebben a csodálatos, részletgazdag rajzokkal készített képeskönyvben Piroska egy hófehér nyuszilány, aki csipkebogyóborral és (stílszerűen) répatortával indul látogatóba beteg nagymamájához. Azonban a drámai jeleneteket a gyerekek számára is kedvesen, humorral átszőve ábrázolja az író-rajzoló: a farkas hasában jó kedélyűen cseveg Nagymama és Piroska, a kedves vadász pedig, aki esetünkben egy vizsla, dugóspuskával „látja el” a farkas baját…

 

kolibri-konyv4

Alan Snow: A vaszoknis ember – Doboztrollok 2.

Arthur és kalóz barátai nekivágnak, hogy kiszabadítsák a William otthonából elrabolt doboztrollokat és káposztafejet. Eközben minden erejükkel azon vannak, hogy megakadályozzák Suvasz ördögi tervét. De vajon bemerészkednek a baljóslatú Sajtpalotába is? Ha igen, vajon mit – és kit – találnak ott? És miféle alak az, aki vasból készült zoknit hord?

kolibri-konyv5

Liz Pichon: Az én csúcsszuper világom – Tom Gates

A nevem Tom Gates. Amikor a tanáraim nem néznek rám a GUVADT SZEMÜKKEL, akkor szeretek rajzolni, és azon gondolkozni, hogyan idegesíthetném fel DELIÁT. A tanáraim azt hiszik, hogy könnyű elterelni a figyelmemet, és nem tudok koncentrálni. Ami egy kicsit durva vád, mert épp most is NAGYON koncentrálok arra, hogy melyik édességet egyem meg először. Mmmm…

 

Ne olvasd el, ha te vagy:

1. A morcos nővérem, Delia

2. Marcus Meldrew (aki tiszta hülye)

3. Mrs. Worthington − neki bajsza van (nehéz nem azt bámulni)

Olvasd el, ha már elmúltál 6 éves, és nem vagy még 99!

 

 

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása