Fel

Új tinisorozat a Disney csatornán

Violetta_0510

Új tinisorozat a Disney csatornán

 

A Disney Csatorna új tini-sorozata sok szempontból első. Például: korábban nem volt még európai és latin-amerikai koprodukcióban gyártott sorozata a csatornának. Abban sem második, hogy mindenhol, ahol már bemutatkozott, elsöprő sikert aratott. November 11. óta pedig már Magyarországon is hódít Violetta.

violetta Csoportkep (2)

A Violetta című tévésorozatban bepillanthatunk egy gyönyörű hanggal megáldott, elbűvölő tini lány titkos naplójába, amelyben megírja kalandos mindennapjait, vágyait és az első szerelmek történetét. Családi titkok, barátság, ármány, cselszövés, szerelem, magával ragadó dallamok és tehetséges színészek várnak rád ebben az új sorozatban, amely hatalmas sikerrel debütált többek között Olaszországban, ahol a 380 moziban vetített premier epizódot 2 nap alatt többen nézték meg, mint A Nagy Gasby-t.

 

A történet

Violetta Castillo (Martina Stoessel) egy tehetséges tini lány, aki visszatér szülővárosába, Buenos Aires-be, miután néhány évet Európában töltött. Régi-új otthonában hűséges barátokra lel, rátalál az igaz szerelem, felfedezi a zene iránti rajongását, miközben megküzd a felnőtté válás nehézségeivel és fájdalmaival.

Violetta

Violettát csodálatos hanggal ajándékozta meg a sors, de ő erről mit sem sejt. Tehetségét édesanyjától, a híres musical színésztől örökölte, aki egy tragikus autóbalesetben elhunyt, mikor Violetta még gyerek volt. Édesapja Germán (Diego Ramos – Vadangyal, Híresek és Gazdagok, Végtelen nyár), sikeres üzletember, aki bár szigorú és mindentől túlságosan óvja a lányát, nagyon szereti őt. Éppen ezért titkolja Violetta előtt művész édesanyja történetét, mert attól tart, lánya is ugyanarra a sorsra jut. Pontosan tudja, hogy lánya tehetséges, ezért zongorára járatja, de az énekléstől és a színház világától igyekszik távol tartani. Germán azt gondolja, ha már-már elszigetelten neveli lányát a házában, minden luxussal körülvéve, távol tudja tartani az általa veszélyesnek gondolt művészvilágtól.

Amikor azonban Violetta visszatér Buenos Airesbe, élete fenekestül felfordul. Angie, az új nevelőnője segítségével belép a Stúdió 21 nevű, exkluzív és neves Művészeti Akadémiába, ahol a legtehetségesebb fiatal művészek tanulnak. Szenvedélyévé válik a zene, először lel igaz barátokra, többek között Tomásra és Leóra, akik ugyan szöges ellentétei egymásnak, mégis mindkettőjük iránt érezni kezd valamit. És a kalandos bonyodalmak csak ekkor kezdődnek…

A Disney Csatorna új sorozata egyszerre drámai, vicces, romantikus, mindemellett pedig különleges és erős zenei produkció is, amelyben Argentinból, Brazíliából, Olaszországból, Mexikóból és Spanyolországból érkező tehetséges színészek kaptak szerepet.

 

Európa szerte rekordokat döntő premier

A Disney Csatorna első európai és latin-amerikai koprodukciójaként gyártott sorozat Olaszországban a Disney Csatorna történetének legnézettebb sorozatpremierjét produkálta.

Violetta rekordokat döntött Olaszországban, Lengyelországban és Romániában is, és hatalmas sikert aratott Törökországban, Spanyolországban, Franciaországban, Dél-Afrikában, a Benelux államokban, Norvégiában és Németországban is.

A korábbi Disney Csatorna tele-novella premierekhez képest az átlagos nézettségi arány jelentősen nőtt. A sikert tükrözi az is, hogy az online nézők valamint a Violetta Facebook oldalt kedvelők száma is háromszorosára nőtt.

A sorozatot eddig 22 millió néző követte figyelemmel Európa-szerte, és szinte azonnal a tini lányok és gyerekek első számú kedvencévé vált.

Violetta Csoportkep (3)

A Violetta szereplőgárdája

A Disney Csatorna legújabb sorozata igazi nemzetközi szereplőgárdát vonultat fel. A címszerepben egy argentin tehetség, Martina Stoessel debütál. A további főbb szerepekben az ismert argentin színész, Diego Ramos (Vadangyal, Híresek és Gazdagok, Végtelen nyár), illetve a Disney Csatorna rajongói számára már ismerős két latin-amerikai tini sztár, a mexikói Jorge Blanco (Cuando toca la campana; High School Musical: El Desafío) és a szintén argentin Clara Alonso (Zapping Zone; Highway: Rodando la aventura; Pecezuelos) látható.

A nemzetközi szereplőgárdát erősíti: Florencia Benítez, Facundo Gambande, Toti Garnier, Mercedes Lambre, Candelaria Molfese, Ezequiel Rodríguez és Rodrigo Velilla Argentínát; Pablo Espinosa és Alba Rico Navarro Spanyolországot; Lodovica Comello és Simone Lijo Olaszországot; Samuel Nascimento Brazíliát; valamint Artur Logunov Ukrajnát képviselve.

 

 – nyp –

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása