Fel

Vadonatúj lemez az ISZKIRI Zenekartól

iszkiri1

Vadonatúj lemez az ISZKIRI Zenekartól

 

Új lemezbemutatóra készül az  ISZKIRI zenekar, Varázsdoboz címmel. Valódi Varázsdoboz ez a lemez, mert nemcsak dalokat vihetnek haza a gyerekek, hanem egy izgalmas mesekönyvet is. 

pixel

pixel

iszkiri2

Iszkiri Zenekar 

Mi az Iszkiri zenekar titka? Talán csak annyi, hogy tagjai többgyermekes apukák és pedagógusok, így garantált, hogy nagyon könnyen megtalálják a közös hangot a 4-10 éves gyerekekkel.

 

iszkiri5

Varázsdoboz

A Varázsdoboz egy lebilincselő mesekönyv, amelyben az Iszkiri Zenekar dalai a történet szerves részeit képezik.

Az izgalmas, fordulatos mese három testvér történetét meséli el, akik a nagyi padlásán rátalálnak Apu bűvös varázsdobozára. A doboz oldalán található varázsigét felolvasva összezsugorodnak, és Apu játékainak varázsvilágába csöppennek. Hét próbát kell kiállniuk, hogy végül elnyerjék a fődíjat: Apu Kincsét. Vajon teljesítik a küldetést? Vagy örökre a varázsvilágban rekednek? A fordulatos mese és a 18, csodálatos ISZKIRI dal garantáltan tartalmas szórakozást nyújt, kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

iszkiri3

Lemezbemutató koncert

A zenekar 2015. 11. 28.án, szombaton 11 00 órától nagyszabású lemezbemutató koncerttel ünnepli új kiadványát, a Budapest Jazz Clubban. (1136 Budapest, Hollán Ernő u. 7.) A koncerten a zenekar mellett számos vendégzenész is felvonul: rézfúvósok, tangóharmonikás és még rengeteg meglepetés teszi teljessé a koncertélményt. Szeretettel várunk minden kicsit és nagyot!

 

 Az ISZKIRI Zenekar eddig megjelent videoklipjei

Autót vezet a manó
https://www.youtube.com/watch?v=rKQtO_lxnUs

Jön a mamut!
https://www.youtube.com/watch?v=6naMsQxe04A

Éljen a szülinapos!

https://www.youtube.com/watch?v=bkmH1fU2rUc

 

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása