Fel

Válassz táskát – okosan!

taska6b

Válassz táskát – okosan!

 

Kezdődnek a beiratkozást megelőző szülői tájékoztatók, egyre több szülő kérdezgeti, mit kell beszereznie, hogy az iskolai életre készítse fel gyermekét. A pedagógusoknak is segít az a szolgáltatás, ahol felkészülten, az iskola elvárásait és a gyermeket is ismerve adnak tanácsot a taneszközök és a táskák beszerzésére.

 

taska2

Iskolataska.hu – webtaska.hu
Az iskolataska.hu és a webtaska.hu oldalakon számos terméket kínálnak az iskolába készülő gyerekeknek és szüleiknek. A cég fő profilja a táska, iskolatáska, illetve iskolai kiegészítők, tanszerek. Akik ellátogatnak a boltba, azoknak tanáccsal, termékajánlással segítenek az eladók. Aki nem jut el személyesen, annak az interneten igyekszenek feltüntetni minden információt a termékről, még videókat is feltöltenek. Segítenek a tanszerlistát összeállítani, hiszen már abban is hatalmas a választék.

 

taska4

Milyen a jó iskolatáska?
Mikor a kisiskolás egyedül marad az iskolában a táskájával, mindenképp fontos, hogy a táska jól rendszerezhető, jól pakolható legyen. Fontos a megfelelő méret kiválasztása. Sok olyan táska van, ami négy évet is kiszolgál! A cég célja, hogy a vásárlók elégedettek legyenek, s ha a szülő áldoz egy iskolatáskára, akkor azt kapja, amit elvár egy táskától. Van olyan iskolatáska, amelynek űrtartalma kisebb, de nagyon könnyű, keskeny, így ez csak kb. két évig lesz jó, de természetesen ennek az ára is kedvezőbb. De ha gyermek kistermetű, hiába szeretnénk, hogy egy táskával kihúzza 4 évig, az első két évben biztosan nem fogja elbírni a nagyobb iskolatáskát…

 

taska1

Iskolatáska súlya
Az iskolatáska üres súlya is fontos adat. Tudni kell, hogy a piacon kapható legkönnyebb iskolatáska 800 gramm. Ami ettől könnyebb az egy sporthátizsák, mely sem a gerincvonulathoz, sem az igénybevételhez nem fog igazodni. Attól sem kell megijedni, ha a táska 1100 gramm, mert amelyiket 4 évig szeretnénk, hogy bírja a strapát, ahhoz  megfelelő anyag illetve merevítés szükséges. A párnázott hát, a párnázott vállpántok, a kulacstartó, a fényvisszaverők, az uzsonnatartó az alap, amit “tudnia” kell egy táskának. Fontos, hogy a táska merevítése megfelelő legyen, álljon meg a saját talpán. Könnyebb a tanárnak is, hisz így rendezettebb az osztály, el lehet férni a padok közt, nem fekszenek itt-ott táskák a földön. Ha a gyermek bent felejt valamit a táskában, akkor könnyedén átlátja annak tartalmát, megtalál mindent, füzetei, könyvei nem gyűrődnek.

taska8

Melyik minta a divatos?
Mintában is óriási választék van az oldalon, a gyermekek nagyon nehezen választanak, érdemes őket terelgetni. Praktikus olyan mintát választani, amivel 2-3-4 év múlva is tud azonosulni a gyerek. Ha tudjuk, érdemes elkerülni konkrét karaktereket, persze ha lehetséges. A webáruház munkatársai inkább kiegészítőkben szokták javasolni ezeket a termékeket, mert azt könnyebb lecserélni, ha gyermek már másik szuperhősért vagy csapatért rajong. A legfontosabb mégis inkább az, hogy a gyerekek szeressék a táskát, szívesen menjenek vele iskolába. Egy jó táskával még a tanulás is gördülékenyebb.

taska7

Elérhetőség
Cím: XI. Frankhegy utca 12.
Telefon: 20/441-3444, 20/320-2352, 1/704-1930,
Webcím: iskolataska.hu, a webtaska.hu
email címek: taska@webtaska.hu és a taska@iskolataska.hu,
Facebook-on is: https://www.facebook.com/#!/webtaska

 

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása