Fel

Varázs Tábor – Kemencén

vtlogó

Varázs Tábor – Kemencén

Szeretne gyermeke számára egy olyan tábort, ahol szeretet, elfogadás veszi körül és biztonságos környezetben lehet? Ez a tábor ezt kínálja az Önök gyermeke(i) számára.Sajátos Nevelési Igényű 7-14 éves gyermekeknek Kemencén.

Tábor és szórakozás

Ez egy olyan tábor, ahol a gondtalan szórakozás mellett észrevétlenül és személyre szabottan fejlesztjük a résztvevő gyermekek képességeit és önbizalmát.

A tábor Kemencén található, a falutól 3,5 km-re, erdei környezetben. A 20 hektáros bekerített, zárt területen többféle állat él. Vannak itt lovak, mangalicák és más sertésfélék, kecskék, bárányok, baromfi-félék, postagalambok, nyuszik, cicák, kutyák, vadászgörények, fecskék és más kerti madarak. A kerítésen kívül, az erdei környezet miatt, láthatunk vadon élő állatokat is (szarvas, őz, róka, vaddisznó, fácán, ölyv, héja, holló).

Program a Sajátos Nevelési Igényű gyerekeknek

Programjainkat SNI-s gyermekek tanításában, nevelésében gyakorlott szakemberek segítségével állítottuk össze, törekedve arra, hogy a gyermekek ne érezzék tanulásnak a táborban eltöltött időszakot. Célunk, hogy jól érezzék magukat, felfedezzék belső értékeiket, képességeiket, és sikerekkel gazdagodva, feltöltődve térjenek haza.

 

Programok a teljesség igénye nélkül:

–        Minden napra egy mese

Az egész nap és a foglalkozások is egy adott mese köré épülnek fel, aminek segítségével a gyermekekben lévő hátráltató érzelmi blokkokat is feldolgozzuk. A nap folyamán előkészülünk arra is, hogy a nap végén eljátsszuk az adott történetet. Így játékos formában fejlesztjük a gyermekek kézügyességét, feladattudatukat, gyakorlati megvalósító képességüket, és önbizalmukat is.

–        Állatok megismerése, természetes környezetükben, a táborban és erdei kirándulások alkalmával

–         Kézműves foglalkozások

–        Tábortűz.

 

A kedvezményes tábori részvételre, a korlátozott létszám miatt pályázni szükséges. Mivel a tábor nagyrészt pályázati támogatásból valósul meg ezért, csak Érd és környékbeli gyermekeket tudunk fogadni. Pályázni a pályázati adatlap kitöltésével és visszaküldésével lehet.

 

A pályázatokat az info@belsobekeegyesulet.com e-mail címre várjuk

A pályázatok beérkezési határideje: 2014. június 15-ig.

A táborra való jelentkezést a beérkezés sorrendjében fogadjuk el.

 

A tábor kedvezményes részvételi díja: 19.000 Ft/5 nap

A gyerekeket külön busszal visszük-hozzuk.

Indulás és érkezés: Érd, Tesco hátsó parkoló.

Az indulás és érkezés részleteiről e-mailben értesítjük a résztvevőket.

Szeretettel várunk minden jelentkezőt!

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása