Fel

Váltsd valóra álmaidat a Kölyökparádén!

Váltsd valóra álmaidat a Kölyökparádén!

A Kölyökparádé a népszerű Budapesti Nemzetközi Vásár utolsó három napján, október 21-23. között tart nyitva és igazi gyerekparadicsommá változtatja a Hungexpo Budapesti Vásárközpontot, de a szülőknek is bőven kínál hasznos és érdekes programot.

A „Mi leszek, ha nagy leszek?” kérdésre segítenek választ adni a Kölyökparádén bemutatkozó szakmák képviselői. Rendőr, autóversenyző, pék, orvos, tudós, erdész, varrónő, rejtvényfejtő és futballsztár is lehet bárki, aki meglátogatja a mesterségek standjait.

 

Szülőknek is való


Lesz rádióstúdió, ahol a kis látogatók riporterek lehetnek egy napra. Másutt „kétkezi újságírást” tanítanak, a legügyesebb riportereknek pedig szerkesztőségi látogatás lesz a díja.

 

LEGO-város, elektromos távirányítású autó-, repülő- és hajómodell bemutató, PlayStation Move bajnokság, Xbox 360 Kinect, élménygazdag színpadi programok és mesekuckó is fűszerezi a programot.

A Modellezz.hu játékán pedig egy családi utazás talál gazdára, amelynek úti célja a párizsi Disneyland.

 

A szervezők a szülőkről sem feledkeztek meg. A gyereknevelés kérdéseire kaphatnak válaszokat szakemberektől, ahol szó lesz többek között a biztonságos internet használatról, a kamaszkori problémákról, a gyermekes anyukák munkavállalásáról és a drogprevencióról is. A szülők kényelméről gyerekmegőrző gondoskodik.

 

A Mosoly Alapítvány „Mesével kerek a világ!” című programjával hozza közel a Kölyökparádé közönségéhez a mesét és a meseolvasás családi élményét. A Mosoly Alapítvány az Égig érő fa című meséhez kapcsolódó színes aktivitásokkal és interaktív mese-programokkal várja a gyerekeket és a felnőtteket. A Mosoly Alapítvány interneten indított nagyszabású jótékonysági akciójához a Kölyökparádén is csatlakozhatnak a segítő szándékkal érkező látogatók.

 

Családi belépő

 

A Kölyökparádé kedvezményes családi belépőjegyekkel várja a látogatókat a rendezvény mindhárom napján, sőt a nyitónapon az apukák számára díjmentes a belépés! A

MÁV-Start Zrt. és a Volánbusz Zrt. 50%-os menettérti kedvezményt nyújt a Kölyökparádéra utazóknak. A belépőjegy üdülési csekk ellenében is megváltható.

 

További részletek:

www.hungexpo.hu/kolyokparade

www.facebook.com/kolyokparade

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása