Fel

Zewa Kids − tanulás és játék, otthon és a Generali Gyerek Szigeten

01

Zewa Kids − tanulás és játék, otthon és a Generali Gyerek Szigeten

 

A gyerekek higiéniára nevelése nem egyszerű. Sőt, igen fáradságos feladat! Ebben a hosszú folyamatban nyújtanak segítséget a Zewa Kids higiéniai eszközök, szórakoztatóan és sokoldalúan. Nyáron pedig ismét közeleg a Zewa Kids Szafari a Generali Gyerek Szigeten!

 

01

Az állatfigurákkal díszített Zewa Kids papír zsebkendők a gyengéd gondoskodást vidám játékossággal és érdekességgel kötik össze. A legfontosabb családtagok, a gyerekek számára készülnek, és minden helyzetben számíthatunk rájuk.

Otthon segítik a kicsik jó közérzetét és higiéniáját, miközben szórakoztatják és tanítják is őket az állatok, például a kihajtogatható 3D-figurákat formázó dobozos papír zsebkendők. A fürdőszobai teendők és az orrfújás így könnyedén játékká válhat. A nedves törlőkendők pedig akár még a gyerekszoba tisztán tartásában is segíthetnek, ha például egy csokoládétorta nem csak a gyerekek szájába jut, vagy ha az akvarellfestékek nem csak a rajztáblán maradnak…

Útközben is nagy segítséget jelenthet a Zewa Kids. Az iskolában vagy óvodában a gyerekek kötelesség helyett játéknak tekintik az orrfújást velük. Ez különösen iskolakezdéskor és ősszel lehet fontos, amikor a megfázások időszaka is kezdődik. Nem utolsósorban pedig a Zewa Kids papír zsebkendők és nedves törlőkendők titkos fegyverként is szolgálnak az autóban vagy piknikezéskor, amikor a ragacsos kezeket és csöpögő orrokat kell megtisztítani.

 

Amikor pedig eljön a nyár, a Zewa Kids hagyományosan állatos Szafarin látja vendégül a kicsiket a Generali Gyerek Szigeten!

02

A dzsungelkaland az idén is megrendezésre kerül, sőt, a játék már otthon megkezdődik majd.

Hétvégéről-hétvégére részt vehetnek a kicsik a Zewa játékos szafariján, kedves „vadőrök” segítségével. A kalandtúra során különböző állatokat figyelhetnek meg az „élőhelyeiken”, ahol játszhatnak is velük, és izgalmas dolgokat tudhatnak meg róluk. Egy szafari túra körülbelül 1 órán át tart, közben szüleik a Szafari sátornál lévő árnyas pihenőben várhatják meg őket.

Június 5-től megtalálható a Zewa weboldalán az a kép az állatokról, amelyet érdemes otthon kinyomtatni, és elhozni a Generali Gyerek Sziget Kids Szafari játékára. A gyerekeknek a szafari útvonalát végigjárva a különbségeket kell majd felfedezni a nyomtatott kép és az állomásokon megtalálható képek között.

Ezt az egyszerű feladatot megoldva máris regisztrálhatnak a nyereményjátékra, ahol fődíjként megnyerhetik a 20 éves Zewa fődíját, egy 20 fő részére szóló szülinapi zsúrt az Állatkert Játszóházába.

A Zewa minden szülőt és gyereket szeretettel vár a Generali Gyerek Szigeten június 8. és június 30. között, minden szombaton és vasárnap. Bővebben a Szafari programjáról, a játékról, és a Zewa Kids higiéniájáról itt olvashat: www.zewa.hu/promotions/gyereksziget

 


Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása