Fel

20. őszi BabyMarkt Babaholmibörze és Gyerek Expo

baby41

20. őszi BabyMarkt Babaholmibörze és Gyerek Expo

 

Nyit az ország legnagyobb babaholmibörzéje! Gyere el a BabyMarktra OKTÓBER 11- én szombaton 8-16 óra között, a HUNGEXPO B csarnokába.
pixel

pixel

 baby3

Elő az őszi – téli ruhákkal! Hogy mindent kinőttek a csemeték? Ha szeretnél egy nap alatt mindent beszerezni legyen az új, vagy használt holmi, gyere el a Babymarktra! Itt el is adhatod kinőtt, feleslegessé vált babaholmijaidad, és egyúttal megvásárolhatod az újakat. Kismamaruháktól a babaholmikon keresztül a 14 éves korosztályig rendkívül széles termékpaletta, közel 70 kiállító és több, mint ezer árusítóasztal vár!”

 

A BabyMarkt babaholmibörze és Gyerek Expo, az ország legnagyobb baba-mama tematikát bemutató új és használt termékek vására, mely idén is várja visszatérő és új látogatóit OKTÓBER 11-én, szombaton a HUNGEXPO B csarnokában 8-16 óra között.

baby2

Itt minden megvásárolható, ami a babaváráshoz és a gyerekneveléshez szükséges. Egy kis ízelítő a páratlan árukínálatból: baba-gyerekruha 0-14éves korig, babakocsi, játék, könyv, bababútor, kismamaruha, pelenka, bébiétel, babaágynemű, cumisüveg, orrszívó, zokni, harisnya…

 

Több száz stand és árusítóasztal telis tele gyermekruhával, játékokkal, eszközökkel a babakocsitól a tápszerig!

 

A legnagyobb baba és gyermek termékeket gyártó és forgalmazó cégek, tanácsadói hálózatok illetve magánszemélyek portékáik között válogathat ki-ki kedve és igénye szerint, természetesen sokkal kedvezőbb árért, mint egyébként!

baby1

Ezen kívül számos olyan programmal készültek a szervezők mellyel a börzézés nem csak a vásárlásról szól, hanem a kikapcsolódásról, játékról és hasznos információk szerzéséről!

A színes színpadi programok több száz gyermeket szórakoztatott koncertekkel és kézműves műsorokkal, míg a szülők életvezetési és gyermeknevelési tanácsadáson vehettek rész!

Mivel szerencsére ezen az őszi szombaton gyönyörű időnk volt, így a csarnok körüli zöld övezetben ugráló várak és ügyességi kalandpályák várták a szórakozni vágyókat!

A vásár különleges hangulata mindenkit magával ragad, még ha csak nézelődni jött akkor is!

baby5

Az eltelt évek során, igazi oázissá vált a kismamák, fiatal szülők számára ez a dinamikusan fejlődő rendezvénysorozat, mely rendkívül széles termékpalettával, színvonalas programmal, játszóházzal, kreatív foglalkozásokkal 2014 tavaszán is várja az ide látogató várandós és gyermekes kismamákat és családokat valamint kiállítókat!

Találkozzunk újra október 11-én szombaton a Hungexpo B csarnokában”

Az ország legnagyobb baba-mama tematikát bemutató új és használt termékek vásárának időpontja: 2014. október 11. szombat

Nyitva tartás: 8 óra – 16 óra
Helyszín: Hungexpo B csarnok, 1101 Budapest X. ker Albertirsai út 10. I. kapu
www.babaexpo.hu

T: 06-30-708-6016

LÁTOGATÓINKNAK:

Belépőjegy ára a helyszínen: 1.500 Ft

14 év alatti gyermekek részére a belépés ingyenes!

Mit kapsz még a belépőért?

Egész napos ingyenes gyermekmegőrzést, játszóházat! Nem utolsó szempont igaz?:)

 

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása