Fel

7 kamu, amit minden huszonéves mond néha a szüleinek

kamu1

7 kamu, amit minden huszonéves mond néha a szüleinek

 

Én? Én soha nem iszom alkoholt, csak ünnepnapokon. Na jó, meg néha egyet-egyet hétvégén a haverokkal, meg amikor bulizni megyünk. Ja, és amikor sikerültek a vizsgák akkor is. Meg ha nem sikerültek, akkor is.

pixel

pixel

kamu2

Nem, nem lakik itt a pasim

Simán csak itt tárolja a ruháit, meg a fogkeféjét, valamint az összes értékét és az autóját is, mert a szobatársa egy kleptomán.

 

Persze anya, spórolok!

Igen, gondolok a jövőmre. Olyan sokszor mondtad már, hogy nem is tudnám elfelejteni. Nem vásárolgatok feleslegesen cipőket, fehérneműket, felsőket, sminkeket meg körömlakkokat, hanem helyette minden héten félreteszek egy keveset… Ez így helyes! Hogyan is lehetne másképp?

 

kamu3

 

Igen, felelősségteljes vagyok!

Ne aggódj emiatt, anya! Természetesen, van elég étel a házban. Van hideg, főzött és fagyasztott termék is, hiszen soha nem lehet tudni, mikor támad meg minket egy hadsereg, vagy mikor ér el hozzánk az atomvillanás! Mindenre fel kell készülni, éppen ezért sok konzervet is tartok itthon.

 

kamu1

Azért szedek fogamzásgátlót…

Mert pattanásos, zsíros a bőröm, amelynek a tabletta köztudottan jót tesz! Ráadásul, így kevésbé erős a menstruációs vérzésem és az alhasi görcseim is megszűntek. A hajamnak is jót tesz és még számos pozitív hatása van! Mi másért szedném?

 

Alszom napi 8 órát

Hiszen tudom, hogy a testi lelki egészségemnek erre van szüksége. Már pedig aki sokáig szeretne élni, annak már fiatalon is törődnie kell az egészségével. Nem is értem, hogy ez miért kérdés?

 

Igen, holnap felhívom a nagyit…

Nem úgy, mint legutóbb, mikor majdnem fél év eltelt, mire eszembe jutott. Nem tehetek róla, elfelejtettem. Pedig nagyon szeretem őt, nem akarom megbántani.

 

kamu4

Nem alszom délig hétvégén

8 órakor felkelek hétvégén is. Utána elmegyek egy kicsit mozogni, aztán készítek magamnak reggelit. Ezt követően zuhanyzom egyet, aztán beveszek egyet-egyet azokból a vitaminokból, amelyeket írtál e-mailben, hogy feltétlen vegyem meg.

 

Mindent úgy csinálok, ahogy kell!

 

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása