Fel

A legkisebbek a legnagyobbak: „Baby Days“ a Sonnentherme élményfürdőben

Soinnentherme

A legkisebbek a legnagyobbak: „Baby Days“ a Sonnentherme élményfürdőben

Úszástanulás, torna, vízi jóga, masszázs és szórakozás: amiről a legtöbben álmodoznak, az a babáknak a Sonnentherme élményfürdőben természetes. A „Baby Days“ hetekben 2013 április 22-től június 30-ig számos programkülönlegesség csábítja a kicsiket. Minden nap meglepetések és egy baba szépségverseny is nyereményjátékokkal.

Baby Days hetek

„A babák nem csak szüleik számára a legfontosabbak, hanem nekünk is a Sonnentherme-ben. A Baby Days hetek programjai olyan egyediek és különlegesek, mint a babák maguk. Ezek a relaxációs, vízi-, élmény- és mozgás-programokból lettek kimondottan a kicsik számára összeállítva.“, mondja Wolfgang Stündl, a Sonnentherme igazgatója.

Változatosan indul a gyerkőcök napja a „Baby Days“ hetek alatt: a babatornáról egyenesen a „Baby time“ programra és tovább a babaúszásra. A vízi jóga anyával és a Babykneippen programok is garantálják a vidámságot a vízben. Kipihenve érkezhetnek a baba szépségsarokba, a babaszaunába, vagy a babamasszázsra. A programkülönlegességeken kívül 1.000 négyzetméternyi sekély víz, egy baba-pezsgőfürdő, sok átgondolt extra és szolgáltatások várják a piciket a baby world-ben.

Minden nap új mottó a „Baby Days“ hetekben. Mint például a péntek a „kika Day“, amikor a szülők örömére ingyenes a babáknak a belépő. A többi tematikus napon is, mint az „Alete, Himmeltau, Daylong vagy MAM Day“ kis ajándékot kapnak apró vendégeink. Ezen kívül ingyenes Alete és Bübchen minták várnak mindenkire. Egy kis szerencsére lesz szükség a szerencsekeréknél, ahol minden baba további ajándékért forgathat.

Baba modell verseny

A „Tükröm tükröm…“ régen volt. A Sonnentherme online keresi Ausztria legaranyosabb babáját címlapfotózáshoz. 2013. május 26-ig tud anyu vagy apu egy fényképet feltölteni 3-24 hónapos apróságukról a www.sonnentherme.at honlapra, hogy bejuthasson a 3 döntős közé és nyerjen egy családi nyaralást és profi fényképezést a Hotel Sonnenparkba. Szavazni is megéri a gyerkőcökre: a szavazók és a résztvevők között családi nyaralást, Sonnentherme-belépőket és még sok más nyereményt sorsolunk ki.

További információ a baba modell versenyhez:

Keressük Ausztria legaranyosabb babáját 3 és 24 hónapos kor között.

Egyszerűen töltsön fel egy képet anya vagy apa a babával május 26-ig a www.sonnentherme.at oldalra (babánként max. egy fénykép). 2013 május 27. és június 9-e között pedig a rokonok, ismerősök és barátokon a sor, hogy szavazzanak a fényképre.

A 30 legtöbb szavazatot kapott babáról készült fénykép közül egy zsűri választja ki a 3 döntőbe kerülőt, akik egy 3 éjszakás családi nyaralást nyernek a Hotel Sonnenparkba kényeztető családi ellátással és fürdőbelépőkkel. Továbbá egy professzionális fényképsorozatra hívjuk meg őket a Sonnentherme élményfürdőbe. A nyertes baba fényképeit a további Sonnentherme reklámkampányokhoz használjuk majd. Szavazni is megéri: a résztvevők között további három kétéjszakás családi nyaralást, 10 családi belépőt két felnőtt és két gyermek részére a Sonnentherme-be és 20 baba nyereménycsomagot sorsolunk ki a kika, Bübchen, Alete, Himmeltau és Mam támogatásával.

További részleteket talál a www.sonnentherme.at oldalon.

Kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésére!

Sonnentherme BetriebsgesmbH

Kontakt: Mersich-Lakotár Tímea

A-7361 Lutzmannsburg, Thermengelände 1

Tel: +43-(0)2615-87171-2223,

Fax: DW -20 www.sonnentherme.com

Email: presse@sonnentherme.at

 

(x)

 

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása