Fel

A Picur viaDAL – a gyerekdalok versenye, 2015

picur2

A Picur viaDAL – a gyerekdalok versenye, 2015

A Picur viaDAL célja, a gyerekeknek játszó zenekarok mind szélesebb körű megismertetése, és a gyerekdalok minőségének emelése. A kitüntető címért 16 zenekar 28 dallal nevezett a versenyre. Az idei verseny során gazdára talál  az Év legnépszerűbb gyerekdala – Közönségdíj 2015.

pixel

 

A közönségszavazás 2015. április 6-19. között zajlik.  Az idei évben kizárólag a hallgatók döntenek a díjazottról, ezért nagyon fontos, hogy minél többen jelezzék véleményüket a szavazataik leadásával.  A nevezett alkotásokra a Picur Rádió weboldalán szavazhatnak a hallgatók, és az előadók rajongói. A szavazáshoz Facebook regisztráció szükséges, így szavazatát mindenki csak egyszer adhatja le, de akár több dalra is.

A szavazás az alábbi linken elérhető:

http://picurradio.com/picur-viadal-gyerekdalok-versenye/kozonsegszavazas-2015

 

picur2

Az ÉV legnépszerűbb gyerekdala díj mellé járó megjelenések: 

– a közönségdíjas dal elhangzása  a Picur Rádióban legalább napi 1 alkalommal 1 éven keresztül

– a Picur Rádió interjút készít a közönségdíjas dal előadóival 2015. május hónapban, mely elhangzik a Picur Órában 4 alkalommal

– PR cikk megjelenése a zenekarról 1 alkalommal a picurradio.com weboldalon

– a közönségdíjas zenekar koncertidőpontjainak megosztása a picurradio.com weboldalon 1 éven keresztül

– a győztes koncertet adhat a MILLENÁRIS Gyereknap Nagyszínpadán

– a győztes dalt a KEDD Animációs Stúdió rögzíti a zenekarral, és a KEDDkoncert sorozatában YouTube csatornáján ill. a kedd.net weboldalon közzéteszi

– a dal videója felkerül az egyszervolt.hu

 

picur1

nevezett dalok részletei elérhetőek  a közönségszavazás oldalán, a zenekarokról többet tudhattok meg a Csillagok Falán és a viaDAL Facebook oldalán is. A teljes  dalok videói pedig a Picur Moziban érhetőek el április 6-tól.

A közönségszavazás idején a szavazók garantált ajándéka amellett, hogy sok jó gyerekdalt meghallgathatnak, a Picur Rádió saját meséje : Hogyan lett zöld Picurka fülhallgatója címmel letölthető pdf formátumban a szavazás oldalán. A szavazók között kisorsolunk 5X2 db  belépőt is a Millenáris Gyereknapra.

 

Csatlakozz Te is a Picur viaDAL Facebook oldalához, hogy minél több friss információról értesülhess a versennyel kapcsolatban.

Azért, hogy együtt is tudjátok énekelni velünk a nevezett dalok szövegeit megtaláljátok majd a DAL-lakban.

Szavazz Te is kedvencedre, keressük együtt 2015 legnépszerűbb gyerekdalát!

 

viaDAL-ra fel!!

 

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása