Fel

Anyák napi köszöntő filmben, dalban, animációban

mama-cikk

Anyák napi köszöntő filmben, dalban, animációban

Mivel kedveskedjünk az édesanyáknak? Milyen ajándékot készíts el nekik? Ha nincs ötleted, vagy, ha nem ismersz dalokat, verseket, akkor mi segítünk! Anyák napi lejátszási listánkat keresd a mese.tv youtube csatornánkon!

pixel

pixel

 

 

 

Dalok

Hallgassátok meg a legkedvesebb dalokat ebben a témában. Ha ajánlani kéne, akkor két kedves animációs kisfilmet mondunk nektek: Kakaó Zenekar : Nincs rá szó c. dala, illetve a Farkasházi Réka: Varázsnagymama c. dala és a hozzá készült kisfilm. Mert igen, anyák napján a nagymamákra is kell gondolni!

 

rosen_muttertag-ad12a874

 

 

 

Gyerekszáj

Gáspár Sári szerkesztő, riporter neve gondolom sokaknak ismert. Sokszor beszélget a gyerekekkel olyan témában, amelyek nem gyerekesek, amelyekről nekik külön kialakult véleményük van. Így volt ez akkor is, mikor az anyák napjáról kérdezett, illetve arra kérte a gyerekeket, hogy meséljenek az anyaságról, milyen az ő anyukájuk. Vagy épp csak azt mondják a gyerekek el, hogy mennyire szeretik a nagymamájukat! Érdemes meghallgatni ezeket!

 

Mesék 

Döbrentey Ildikó mese sorozata: Amikor még akkor voltál c. Három rövid rész, melyben Takács Kati színésznő mondja el, hogy milyen volt, amikor még csak akkora voltál, hogy elfértél a tenyerembe. Kedves, megható és emberi történetek ezek.

 

mama1

Csináld magad

Ha pedig szeretnétek közösen elkészíteni az anyáknapi ajándékokat, akkor ajánljuk, hogy az egyszervolt.hu Műhely rovatából szemezgessetek. Készítsd el a mécsestartódat, vagy kedveskedj anyunak egy aranyos képtartóval.

 

Remélem sok ötletet tudtunk adni! 

 

Boldog Anyák Napját! 

 

 

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása