Fel

Barangoló a Balaton-felvidéken foglalkozás a balatonalmádi Strandkönyvtárban -július 12-én, 16 órától

unnamed (16)

Barangoló a Balaton-felvidéken foglalkozás a balatonalmádi Strandkönyvtárban -július 12-én, 16 órától

Vitorlásod úgy szeli a habot, hogy senki nem ér a nyomába? Hallottad már a híres balatoni visszhangot? Te vagy legnagyobb ho-ho-horgász? Fogadjunk, hogy még így is tudunk neked újat mondani a Balatonról!

Varga Viola és Nemes Anita Barangoló a Balaton-felvidéken című foglalkoztató könyve nem csak érdekes és szórakoztató, de hasznos segítséget nyújt egy családi kirándulás megtervezésében is.

unnamed (15)

Július 12-én, pénteken 16 órától a balatonalmádi Strandkönyvtárban (Wesselényi strand) vár minden érdeklődőt az illusztrátor, Nemes Anita, akivel belenézhetsz a kiadványba és elkészítheted saját, egyedi, balatonos képeslapodat! A könyv illusztrációi alapján készült pecsétek segítségével jellegzetes balatoni motívumokkal dekorálhatod, majd kedved szerint alkothatod tovább.

Gyönyörű színezőkkel is készülünk!

A könyvről: A Barangoló a Balaton-felvidéken hasznos kiadvány lehet az egész család számára egy balatoni nyaralás vagy kirándulás során. Fedezzétek fel Veszprémet, Tihanyt, Badacsonyt, Szigligetet, Keszthelyt, és megannyi érdekes látványosságot a Balaton-felvidéken! Látogassatok el a Tapolcai-tavasbarlangba, csodáljátok meg a salföldi házakat, és ismerkedjetek meg a Kőtenger legendájával!

A különböző helyszínekhez kapcsolódó ismeretterjesztő részeket játékos feladatok teszik még izgalmasabbá.
A könyv itt rendelhető meg: https://mora.hu/konyv/barangolo-a-balaton-felvideken
Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása