Fel

Bűvös Bőrönd – A Varázspadlás új mesélő bőröndje

449517499_493958269644499_5208836745112177906_n

Bűvös Bőrönd – A Varázspadlás új mesélő bőröndje

Nyaralni készültök? Mit szólna a gyermeked, ha saját kis bőröndöt vihetne magával az útra, mint a nagyok?! Tele mesével, játékkal, varázslattal…. és különleges tapintású természetes anyagokkal! Vigyetek magatokkal BŰVÖS BŐRÖNDÖT!

images (11)BŰVÖS – hisz a VARÁZS Padláson születik nem csak otthoni varázslatra, hanem a segítségével a hosszú autóutak, és végtelennek tűnő várakozások perceit is a mesék bűvöletében tölthetitek kincseit méhecskék és bárányok segítségével varázsoltam bele.

Képernyőfotó 2024-07-10 - 18.56.57

 

A fa figurákat színes méhviasszal festette a készítő, a Varázspadlás háziasszonya, Szilágyi Edit, népi kézműves nemezkészítő. A díszleteket vizes-szappanos nemezeléssel, összevarrás nélkül készítette el masszívra, formatartóra!

BŐRÖND, hisz kompakt, könnyen hordozható, utazásra, sétára, játszódélutánokra is magatokkal vihető és amit benne találtok, nem pusztán tárgyak sokasága, hanem a belecsomagolt mesék révén hasznos útravaló!

images (10)

Őseink bölcsességét, letisztult értékrendjét, üzenetét is magatokkal viszitek benne!

MESE, hisz a legismertebb és legkedveltebb magyar népmesékből válogatta össze Edit, (a weboldalának a kedvelőinek a javaslatai alapján), de ha szabadjára engeditek a fantáziátokat, megszámlálhatatlanul sok történet és mese kerekedhet ki belőle  bátran kiegészíthetitek, benépesíthetitek a már meglévő természetes játékaitokkal, figuráitokkal is, ezáltal is új mesék születhetnek  az állított bőröndfedélbe, megfelelő méretűre vágott papírra rajzolhattok, festhettek különféle háttereket, barkácsolhattok bele kiegészítő elemeket.

images (9)

ELVITELRE, hisz táplálék ez is! A mese a lélek tápláléka, aminek a “fogyasztása” kortól, nemtől függetlenül, korlátlan mennyiségben ajánlott csak kapd fel, és vidd magaddal bárhová!

A mesés bőröndőket itt tudjátok megrendelni.

https://www.varazspadlas.hu/termekkategoria/varazs-padlas-jatekbolt/buvos-borond-mese-elvitelre-varazs-padlas-jatekbolt/

Mesék, amelyek közül most rendelhetsz:

 Az öreghalász és a nagyravágyó felesége

Macskacicó

A kőleves

A szorgalmas és rest leány

 images (8)

 

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása