Fel

Béres Alexandra és az Alma Együttes mesetornája

beresalexandra

Béres Alexandra és az Alma Együttes mesetornája

 

A Bűvös Mesetorna egy mesekönyvbe ágyazott vidám, zenés-mesés DVD, célja, hogy a sportra, a mozgásra irányítsa a figyelmet. A gyerekeket és akár szüleiket is mozgásra késztesse,  az egészséges életre ösztönözze –  és mindezt interaktív formában.  

pixel

pixel

mesetorna1

 

Béres Alexandra komoly szakmai tapasztalattal állította össze a gyakorlatokat, melyek nagyobb  egységeket (bemelegítés, állóképesség, egyensúlyérzék stb.) ölelnek fel, és a zenével karöltve a megfelelő tempóban kerülnek begyakorlásra és bemutatásra.

 

A kiadvány egy nyolcvan oldalas, színes, gazdagon illusztrált könyv,  mely magában foglalja a DVD-t, szakmai leírást a gyakorlatokról, és az interaktív meséket is, melyeket Kálloy Molnár Péter színművész ad elő. A mesékhez is tornagyakorlatok párosulnak és a vidám Alma dalok alatt is megmozgatjuk a gyerekeket. Az egyes paneleket sok humoros felkonf,  jelenet, varázslatos és csak ehhez a kiadványhoz kidolgozott bűvésztrükkök kötik össze, melyek megálmodója Kőhalmi Ferenc bűvész.

 

almazenekar

A közreműködők  – Béres Alexandra, Alma Együttes, Kálloy Molnár Péter, Ganxsta Zolee, Kőhalmi Ferenc –  mind a szakmájukat magas szinten művelő ismert előadók, színészek, zenészek. A kiadvány varázsát, hangulatát és báját a vadnyugati környezet adja, a  vidám animáció és a rengeteg gyerekszereplő.

 

mesetorna2

 

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása