Fel

A Danubius sárkányok háza táján mindig történik valami

borito

A Danubius sárkányok háza táján mindig történik valami

 

 

Miközben a Sárkánykalandok I – A bükfürdői kalamajka című meséskönyv egyre több rajongót mondhat magáénak, megjelent  a legkisebbek és szüleik nagy örömére egy sárkányos mese- és színező is a Danubius Hotels gondozásában.
Felhőhegyi Balázs: Öt buborék című kifestőkönyve a sárkányos mesekönyv előzményeit meséli el. Bemutatja be a négy kedves sárkányfigurát, és minden kis történethez nagyméretű, színezhető rajzokat is csatol. A színező a Danubius gyermekbarát szállodáiban, Bükfürdőn, Balatonfüreden és Hévízen vásárolható meg.

pixel

pixel
A Bubbles Club a nyári vakációt követően is várja kis vendégeit a szállodákban. Az őszi hónapokban színes tematikus hétvégékre készülnek a mindig vidám sárkányok és az ügyes animátorok. Szeptemberben a Danubius Health Spa Bük szállodát lesz érdemes célba venni a kicsikkelBaba-Mama idejöjjön címmel szeptember 16-18. között zeneovival, mesetornával, sóbarlangos kakaópartival, sok-sok mondókával és mosolyt fakasztó vetélkedővel várják a babákat és kismamákat._MG_9207
Szeptember 30 – október 2. között Mesés hétvége kerül megrendezésre Bükfürdőn, bábjátékkal, bábkészítéssel, óriás társasjátékkal, bűvész trükkökkel, a legnépszerűbb sárkányos mesékkel.
Tök jó kalandok várják a családokat még októberben a hévízi Danubius Health Spa Resort Aqua szállodában. Lesz móka minden mennyiségben, az egészség és a tök jegyében, zöldség tanoda, sárkány konyha, őrületes mini seprűk.ANT_2661
Kedves Szülők, mindig van apropó egy családi hétvégére a Danubius szállodákban, ahol az all inclusive ellátás kényelme mellett az animátorok gondoskodnak a gyermekek vidám szórakozásáról és az Önök nyugodt pihenéséről.  Foglaljanak BUBBLES jelszóval a www.danubiushotels.hu weboldalon, hogy megkaphassák a 15 % kedvezményt, amely az előfoglalási akcióval foglalható ajánlatokra is érvényes.
Részletes információk:  http://www.danubiushotels.hu/danubius-ajanlo/gyerekvilag/csaladi-ajanlatok

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása