Fel

A nyár utolsó szabadtéri matinéelőadásai

erdei_tortenet

A nyár utolsó szabadtéri matinéelőadásai

 

 

Augusztus utolsó hétvégéjén még három gyerekszínházi matinéelőadásra várják a legkisebbeket a Városmajori Szabadtéri Színpadon, valamint a Margitszigeti Szabadtéri Színpadnál. Aki szeretne még egy kis nyári kalandot gyermekeivel az iskola- és óvodakezdés előtt, de már nem menne messzire, az ne hagyja ki!

pixel

pixel

 

A Városmajorban minden gyerek által ismert örök kedvencével, a Jancsi és Juliska kivételes feldolgozásával zárul augusztus 28-án a teljes nyár folyamán nagy érdeklődést övező matinésorozat. A leleményes testvérpár szeretetéről és összetartásáról szóló örök érvényű történetet azonban most soha nem látott-hallott módon mutatják be. A sokoldalú és a világ legkülönbözőbb pontjain is számos díjjal jutalmazott kortárs zeneszerzőnő, Meskó Ilona, valamint Lukácsházi Győző közös mesejátékot írt a gyerekeknek. A rengeteg humorral átszőtt előadás nemcsak új oldalát mutatja meg a történetnek, hanem szinte észrevétlenül be is vezeti a gyerekeket a nagyon ijesztőnek hangzó „kortárs zene” és ezen keresztül a klasszikus zene birodalmába.

roka szabolcs_zold peter

Szombaton, a Margitszigeten, az Interaktív meseszínpad ingyenes programján a Fabula Bábszínház Erdei történet című zenés bábjátékán szórakozhatnak kötetlenül a színház világával ismerkedő legkisebbek, három éves kortól. Vasárnap pedig a szintén ingyenes Reneszánsz délelőttök programsorozat keretében Róka Szabolcs énekmondó előadásában ismerkedhetnek meg a gyerekek Zöld Péter történetével a Szent Margit-romoknál.

bonbon_jancsi-es-juliska-1024x576

 

További információ: www.szabadter.hu/gyerekeloadas

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása