Fel

Díjat nyert a rajzpályázat!

Díjat nyert a rajzpályázat!

Díjat nyert a „Közlekedj biztonságosan!” rajzpályázat! Az akció több mint tízezer embert mozgatott meg – a pályázatokat rajzoló ovisokat és kisiskolásokat, s azokat, akik a pályaművekre szavaztak!

A KÖBE Közép-európai Kölcsönös Biztosító Egyesület – mint a legnagyobb, hazai tulajdonú nem életbiztosító – szakmai eredményeit, termék-innovációját az elmúlt években több rangos díjjal jutalmazták, s ezúttal a kommunikációs stratégiája és marketing kampánya is elismerést nyert. A több mint 10.000 embert megmozgató közlekedésbiztonsági rajzpályázat s a hozzá kapcsolódó komplex online kampány – egyszervolt.hu és traff.hu mint médiatámogatók – közreműködésével zajlott – Arany Tűsarok díjat nyert.

Az egyesület nevében, Baranyai Eszter, a KÖBE kommunikációs vezetője vette át az elismerést a Midnight Meeting elnevezésű rendezvényen, amelyet a szervezők elképzelése szerint, mostantól minden évben kiosztanak majd a marketing és kommunikációs szakma képviselői, s az általuk képviselt vállalatok közt. A KÖBE, a közelmúltban lezárult közlekedésbiztonsági rajzpályázatához kötődő kampányával és a kreatívokkal az „Egy kis hazai” kategória díját vitte el. Ahogyan Baranyai Eszter, a kampány megálmodója elmondta: „Az eredmények azt igazolják, több mint 10.000 embert sikerült megszólítanunk a közlekedésbiztonság vonatkozásában a teljes online kampánnyal. Bízunk benne, hogy a gyermekek szereplésével, internetes csatornákra készült kisfilmünk további terjedésével az üzenet minél szélesebb réteghez eljut majd, s hatással lehetünk arra, ahogy az emberek a közlekedésről gondolkodnak!”

 

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása