Fel

Elindult a Picur Viadal 2017

picur1

Elindult a Picur Viadal 2017

Örömmel értesítünk Benneteket, hogy idén újra megkeressük az Év legnépszerűbb gyerekdalát! A zenekarok és előadók március 20-ig pályázhatnak 2015. áprilisa után megjelent dalaikkal. Biztos Ti is kíváncsiak vagytok rá, hogy hallottátok-e már ezeket a gyerekdalokat.

 

Rátok március 21. és 31. között számítunk, hogy szavaztok a Nektek legjobban tetsző dal(ok)ra. A szavazók között a KidsOasis – minősített családbarát szálláshelyek által felajánlott 4 napos wellness hétvégét sorsolunk ki.
pixel

pixel

picur2

 

A pályázat célja, a gyerekeknek játszó zenekarok mind szélesebb körű megismertetése, és a gyerekdalok minőségének növelése.

 

Az idei verseny során az alábbi díj kerül kiosztásra:

 

Az Év legnépszerűbb gyerekdala – Közönségdíj 2017

 

A nevezési határidő 2017. február 20-március 20.  Ezután indul a közönségszavazás 2017. március 21.-március 31. között.   A nevezett alkotásokra a Picur Rádió weboldalán szavazhatnak a rádió hallgatói, és az előadók rajongói. A szavazás az alábbi linken lesz március 21-től elérhető: http://picurradio.com/picur-viadal-gyerekdalok-versenye/kozonsegszavazas-2017

 

Az ÉV legnépszerűbb gyerekdala díjat a Húsvéti Nyuszikeresés a Vasúttörténeti Parkban rendezvényen április 17-én, hétfőn adja át a Picur Rádió. A nyertes koncertet is ad a helyszínen.
nevezett dalok részletei elérhetőek lesznek a közönségszavazás oldalán, a zenekarokról többet tudhattok meg a Csillagok Falán és a viaDAL Facebook oldalán is.

 

egyszervoltjatek1

 

A közönségszavazás idején a szavazók amellett, hogy sok jó gyerekdalt meghallgathatnak a Picur Rádió oldalán, nyerhetnek is egy 3 éjszakás wellness hétvégét a KidsOasis felajánlásának köszönhetően.

Csatlakozz Te is a Picur viaDAL Facebook oldalához, hogy minél több friss információról értesülhess a versennyel kapcsolatban.

viaDAL-ra fel!!

 

A Picur Rádió meghosszabbította az aláírásgyűjtést a frekvencia kérelem támogatására , Kérjük, ha Te is úgy gondolod, írd alá még ma, és szólj barátaidnak is! 

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása