Fel

Erdei iskola és tábor a Mecsek szívében

tabor2

Erdei iskola és tábor a Mecsek szívében

Május 10-én nyitja meg kapuit a festői Mecsekben, a varázslatos Orfűi-tó közelében, Magyarhertelenden található Hello Tábor és Erdei Iskola. A frissen felújított, színes faházakban összesen 55 fő számára kínálnak szálláslehetőséget.

 

 

pixel

pixel

tabor3

A tábor az erdő, a kiránduló útvonalak közvetlen szomszédságában van, így akár gyalogszerrel vagy kerékpárral is könnyen természeti szépségekre bukkanhatunk. A tábor bejáratával szemben található hazánk egyik legnagyobb és legkiépítettebb kültéri és beltéri medencékkel kialakított termálfürdője, a Magyarhertelendi Termálfürdő, mely évszakoktól függetlenül egész napos felüdülést kínál kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

 

Az öko és természetismereti programkínálatban gazdag tábor nyitását a világszerte ünnepelt Madarak és Fák Napjára, május 10-re időzítik. A Kék túra útvonal mentén található táborban és üdülőhelyen kiváló lehetőség nyílik a gyermekek és családok számára természeti kincseink megismerésére az erre kialakított interaktív „erdei iskolában”. A környék növény és állatvilágát játékos feladatokon keresztül ismerhetik meg. A táborban igényesen kialakított közösségi terek, erdei tanpálya, sportolási lehetőség – többek között ping pong, futball, tollas – áll az ide látogató családok, csoportok rendelkezésére.

 

tabor1

Mindemellett a környező településeken elérhető fakultatív programok, lehetőségek is tovább színesítik a palettát:

 

Orfű – Aquapark

Orfűi-tó – sárkányhajózás

Orfű – Vízfő-forrás tanösvény

Pécs – MecsExtrém kalandpark

Pécs – Zsolnay Kulturális Negyed

Abaliget – Cseppkőbarlang és Denevérmúzeum

Bikal – Reneszánsz élménybirtok

 

A tábor az egész szezonban nyitva áll a családok, óvodai, iskolai csoportok, valamint baráti társaságok számára.

 

További információk a táborról, szállásról és foglalás ITT

 

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása