Fel

Egész nyáron a Városmajorban

varosmajor1

Egész nyáron a Városmajorban

Zenés színházi tábor és gyerekelőadások

Zenés színházi nyári tábort szerveznek a Városmajori Színpadnál, Pápai Erika színművész vezetésével. Idén „Óztól a Padlásig” címmel kalandozhatnak a gyerekek az előadó-művészetek varázslatos világában. Ha igazán tartalmasan szeretnénk kitölteni gyermekeink számára a vakáció idejét, az egész nyarat átfogó színházi ajánlatokból is kedvünkre válogathatunk a jobbnál jobb gyerekelőadások közül.

 

 

 pixel

pixel

 

Pápai Erika a gyerekekkel

Pápai Erika a gyerekekkel

Zenés nyári tábor

Júliusban másodszor rendezik meg Pápai Erika színművész vezetésével és a szakma legjobbjainak közreműködésével a Városmajori Szabadtéri Színpad zenés színházi napközis táborát, ahova 8 és 14 éves kor között várják a színházkedvelő, érdeklődő gyerekeket. Ebben az évben „Óztól a Padlásig” címmel kalandozhatnak a gyerekek az előadó-művészetek varázslatos világában. A tábor során nemcsak mozgás-, beszédfejlesztés- és drámatanárok készségfejlesztő foglalkozásain vehetnek részt, hanem a szabadtéri színpad nyári szezonjának pezsgésében igazán izgalmas titkokba is bekukkanthatnak a próbanézések, kulisszajárások alkalmával. A kurzus végén bemutatják szüleiknek, hogy mire jutottak a kalandozásban. A szülők személyesen a tanároktól kapnak visszajelzést gyermekükről. A kurzus résztvevői ráadásul a színház vendégei a vasárnap délelőtti matiné előadáson*, valamint kedvezménnyel vásárolhatnak jegyet a teljes nyári kínálatból.

Érdemes mielőbb jelentkezni, mert a kis létszámú 10-12 fős csoportok miatt korlátozottak a férőhelyek!

Első hét: 2016. július 4-8.

Második hét: 2016. július 11-15.

 

Jelentkezési határidő: 2016. június 15.

Ízelítő a tavalyi táborból: https://www.youtube.com/watch?v=wUUJlrDK7tA

 

Bővebb információ és jelentkezés: www.szabadter.hu

 

 

varosmajor3

Vasárnapi matinék és családi programok a Városmajorban és a Margitszigeten

Június 12-én, egész napos nyárindító családi programmal nyitja meg kapuit a Városmajori Szabadtéri Színpad, ahol nemcsak izgalmas ügyességi játékok, interaktív foglalkozások, vidám zenés talpalávaló, körhinta és más elmaradhatatlan vásári mulatságok gondoskodnak az önfeledt szórakozásról, hanem a Brass in the Five Mese a Rézhegyen túlról című fergeteges zenés mesejátéka ízelítőt is ad mindabból, amiért érdemes lesz visszalátogatni a városmajori matinésorozat vasárnap délelőtti előadásaira.

Egész nap AKCIÓK, AJÁNDÉKOK és NYEREMÉNYJÁTÉKOK várják az látogatókat!

 

Ezt követően ugyanis 11 héten át, minden vasárnap 10.30-tól gyerekszínházi, bábszínházi előadásokkal várják a mesék világába elmerülni vágyó kicsiket és szüleiket. A minőséget a legnevesebb hazai bábszínházak – pl. a veszprémi Kabóca, a szombathelyi Mesebolt, a pécsi Bóbita vagy MárkusZínház – garantálják, de lesz Bon Bon Matiné is. A Pinokkió, Rumini, A császár új ruhája, Jancsi és Juliska, Mosó Masa mosodája, Panka és a Mumus bájos vagy éppen nevettető szereplői pedig minden bizonnyal a gyerekek kedvencei lesznek.

 

varosmajor4

 

A Margitsziget évszázados platánfái alatt minden szombaton Interaktív meseszínpad szolgáltat a legkisebbeknek ingyenes bábelőadásokat, vasárnaponként pedig a Szent Margit-romoknál várják a nagyobbakat reneszánszkori játékokkal, vásári bábjátékokkal, régizene koncertekkel.

 

A széles repertoárból előre szemezgethetünk az legjobb előadásokra: http://szabadter.hu/gyerekeloadas

 

 

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása