Fel

Fotópályázatot hirdet a Vasúttörténeti Park

fotopalyazat2

Fotópályázatot hirdet a Vasúttörténeti Park

 

2015. július 20-án hirdette meg „Vasúttörténeti Park, de csodás!” elnevezésű fotópályázatát a Magyar Vasúttörténeti Park, azzal a céllal, hogy a 15 éves fennállása alatt a látogatók által készített fotókból kiállítást szervezzen.

 

pixel

pixel

fotopalyazat1

A 15. születésnapját idén ünneplő Vasúttörténeti Park Magyarország egyik különleges, világviszonylatban is egyedülálló múzeuma és programhelyszíne, a gyermekes családok kedvelt szórakozóhelye. Itt igazi gőzmozdonyok sorakoznak, amelyek vezetőfülkéjébe fel lehet szállni, ki lehet őket próbálni. A vendégek utazhatnak nagymozdonyon, amelyről “tiszteletbeli mozdonyvezetői” oklevelet is kapnak, tehetnek egy kört a fordító-korongon, vagy felülhetnek a kerti vasútra, sőt kipróbálhatják erejüket egy korabeli kézihajtányon.

 

A másfél évtized alatt számos családi és szakmai rendezvény, koncert, kiállítás volt a Parkban, ami a vasút szerelmeseinek és a családoknak is vonzó program lehetett. A Vasúttörténeti Park ezen megfontolásból hirdette meg fotópályázatát:

 

vasut5

„Azt tapasztaltuk, hogy látogatóink igen sok fotót készítenek parkos látogatásuk ideje alatt. Szeretnénk összegyűjteni ezeket a fotókat, bízva abban, hogy akár olyan „csodákra” is rátalálhatunk, amelyek például a megnyitáskor készültek.”  – mondta Magyar Anikó, a Magyar Vasúttörténeti Park marketingmenedzsere.

 

Feltételek:

A fotópályázatra július 20 – szeptember 4-e közötti időszakban lehet nevezni a magyarvasuttortenetipark@gmail.com email címre elküldött, minimum 1 MB és maximum 5 MB nagyságú, JPG formátumú képpel. A szervezők témának a „Vasúttörténeti Park, de csodás!” felhívást adták meg, ezzel is tükrözve, hogy a park egy olyan hely, ahol a magyar vasút legszebb történelmi emlékei láthatók, valamint az egész család megtalálja a számára érdekes szórakoztató kulturális programot.

 

vasut1

A beérkezett képekből a Vasúttörténeti Park kiállítást szervez szeptember 12 – október 31. között az főépület II. emeleti kiállítótermében. Természetesen a beküldött pályamunkák közül 3 képet díjaz is a zsűri;

a fődíj egy 4 főre szóló, 2 éjszakás, belföldi szállás voucher.

A fotópályázat díjátadója a Vasúttörténeti Park szeptember 12-i születésnapi rendezvényén lesz.

 

A fotópályázatról bővebben: www.vasuttortenetipark.hu és

www.facebook.com/vasuttortenetipark.hu

 

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása