Fel

Nyár, napsütés, Sonnentherme

sonnen-kiemelt

Nyár, napsütés, Sonnentherme

 

Unalomnak itt nincs helye! 2015. július 6-tól ugyanis indul a szuper nyár a Sonnentherme élményfürdőben és a környező partnerhotelekben. A kis vízipockokra változatos programok és menő rendezvények várnak az óriáscsúszdákon. A kültéri helyszínek játékparadicsommá és szabad ég alatti rendezvénytérré alakulnak.

 

pixel

pixel

 

Soinnentherme

„Ez a nyár forró lesz! Ezért is startolnak a „Summer Party” programjaink számtalan attrakcióval és rendezvénnyel a nyári szünet elején. Jobbnál-jobb élmények és gyerekeknek szóló rendezvények egész nap, és ráadásnak még a nap is süt. – mondja Manuela Klawatsch, a Sonnentherme vezetője. Pluszpont a családi kassza javára, hogy a heti programjaink ingyenesek minden gyerek számára.

 

sonnen3

Programok sokasága egész nyáron! 
Sunny Bunny mesevilágába elmerülni a „varázs-vasúttal”, egy kiruccanás a vízi-dodzsemekkel vagy a víz alatti világ felfedezése az ismerkedő búvárórán? Vagy mégis a Bobby Car Grand Prix-t kellene megnyerni a kisautókkal? Ilyen és ehhez hasonló szuper programokat kínál a Sonnentherme nyári programjának keretein belül. A bátrabb gyerkőcök bizonyíthatnak a toronyugrásnál, vagy a bátorságpróbán is. Egyensúlyozásra és fürgeségre van szükség azonban a „Climb Contest“ falmászó versenynél.

 

sonnen3

Móka az óriás-csúszdákon! 
Csúszdára felkészülni, vigyázz, kész… rajta! Unalmas? Most lesz extrém: Csússz le a hét leghosszabb csúszdán, több mint 800 méternyi csúszdaélménnyel, ugorj le az ugrótoronyról a mélybe, vagy mászd meg a víz feletti mászófalat! Ez nem Nyúl Béláknak való.

 

sonnen1

Sunny Bunny színpada! 
Varázslatos lesz a Sunny Bunny Show Arena színpadán, Hermann bűvész műsora alatt. Nem kevésbé érdekes előadás látható majd az elképesztő kutatóktól, akik gyerekekkel mutatják be bámulatos kísérleteiket a vízzel, mint elemmel. A dobpergés világába Raymond Walker dob-művész a messzi Jamaicába kalauzol el. Forró musical slágerek és menő tánclépések tanulhatók a „Showdance“ programon a Sunny Bunny’s Show Arena-színpadán. Kurt, a „Show 4 Kids“ gyerekműsorában nevetteti, énekelteti és táncoltatja majd a gyerekeket.

 

sonnen4

Let´s Party! 
Vasárnaponként külön móka várja a vendégeinket! A Smart World Entertainment csapata új programokkal lesz újra vendég a Sonnentherme-ben. Széleskörű, színes programkínálat várja a kicsiket és nagyokat egyaránt.

 

Időpontok:  2015.7.5., 7.26., 8.16., 8.30.

 

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása