Fel

Ha gyermeknap, akkor Vasúttörténeti Park

vasut5

Ha gyermeknap, akkor Vasúttörténeti Park

 

Május utolsó vasárnapja megint a gyerekeké, ünnepeljük őket! Hogy hogyan?! Úgy, hogy a nap végén minden gyerkőc azt érezze: ez a nap csak róla szólt.

pixel

pixel

vasutgyereknap1

A Magyar Vasúttörténeti Park főszervezésében megrendezésre kerülő ünnepségen a sokszínűség és a móka kapják a főszerepet. A 15 éves Vasúttörténeti Park minden 14 év alatti gyermeket ingyenesen vár a rendezvényre, így ünnepelve őket.

A Picur Rádió színpadán a nap sztárvendége 14 órától az Alma zenekar, de hangulatos talpalávalóval szolgál majd 11:30-tól a SzóKiMondóka produkció, illetve 12:45-től a Libavonat – interaktív koncert gyerekeknek.

 

vasutgyereknap5

Az esemény meghívott partnere az Unicef. A szervezet az Unicef Gyerekpont helyszínen gyerekjogi témákat dolgoz fel, játékos módon. Az egész napos színes program-kavalkádban mindenki rátalál arra, ami igazi kikapcsolódást és örömet nyújt, legyen ez akár a Cartoon Network – Ben10 Varázssarok, a MetLife Biztosító gyerekparadicsoma, ahol ugrálóvár szórakoztatja a nap „ünnepeltjeit”, az Eisberg, a Detki, a Bombi, Cerbona és a Biopont finomságokkal teli játékos helyszínei. A Nivea Sun UV Védő Pont mind a gyerekeket, mind szüleiket felkészíti a nyári napozós szezonra, hiszen a tanácsadás és a napozó termékek kipróbálása mellett az UV Védő kamerán keresztül megnézhetik bőrük igazi állapotát!

 vasutgyereknap3

Természetesen az interaktív vasúti programok – így a hajtányozás, a kerti vasút, a lóvasút és a Csajka sínautó- is kipróbálhatók a Gyermeknapon.

A Vasúttörténeti Park vár minden gyereket és családját május 31-én, vasárnap 10 és 18 óra között!

A belépés gyermekeknek 14 év alatt ingyenes!

Bővebb információ:

http://www.vasuttortenetipark.hu/

www.facebook.com/vasuttortenetipark.hu

 

 

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása