Fel

Hogy biztonságban teljen az ünnep!

Hogy biztonságban teljen az ünnep!

 

Rémálmunkban jöjjön elő az az eset, hogy épp elutaznánk otthonról, s a bejárati ajtónk zára elromlik. Mit lehet ilyenkor tenni? Kihez forduljunk segítségért? 

A biztonságos zár

Ahhoz, hogy mindig jól működjön a lakás ajtaja, a zárak rendbe legyenek, érdemes előre gondolkozni, és ha nagy a baj, akkor zárat cseréltetni. A biztosnságos zár nemcsak a fent említett esetnél lehet fontos, hanem mindenképp megnyugtató érzés, ha egyedül hagyjuk otthon a gyerekünket. A jól záródó zárakat sokkal nehezebb feltörni, így csökken a betörések kockázata is. S, ami még fontos, hogy elkerülhetjük az olyan helyzeteket, hogy a gyerekek esetleg nem tudják bezárni az ajtót, vagy épp kinyitni, mikor egyedül mennek haza az iskolából.

Zárcsere

A legfontosabb, hogy mindig szakembert hívjunk, aki tökéletesen ki tudja cserélni a régi zárainkat. Érdemes választani a biztonságos hevederzárakat. Ha új ajtót veszünk, akkor válasszuk a bizonsági ajtót, illetve tegyünk rácsot is az ajtóra. Viszont arra nagyon figyeljünk, hogy mindig a megfelelő cégtől rendeljük meg az új ajtókat, mert a budapesti zárcsere költséges tud lenni.

 

 

 

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása