Fel

Húsvéti matiné az Egyszervolton!

Húsvéti matiné az Egyszervolton!

Mindennapra egy tojás a Réten, s mindennap újabb film a Mese TV-n, képeslapok, programok. Az egyszervolt.hu a régi szünidei matinékat idézve a tavaszi szünet minden napján egy-egy különleges és új tartalommal – dallal, verssel, játékkal – várja a látogatókat.

 

Minden napra egy tojás

Bármilyen is legyen az idő, az Egyszervolt Rétre megérkezik a tavasz! A húsvéti szünet idején aprócska hímes tojásokra találhatsz az Egyszervolt Rét füvében. A tojáskák naponta kelnek ki, s rájuk kattintva meglepetéseket találsz – verset, dalt, játékot, rajzfilmet. Például, ha ügyes vagy, a Műhelyünk kézműves fogásainak segítségével saját húsvéti barikát is készíthetsz! Sok sikert a tojások megleléséhez az Egyszervolt réten!

 

Húsvéti üdvözlet villanypostán

Az egyszervolt.hu képeslapküldő rovatában kedves és mókás húsvéti üdvözlőlapok közül válogathatsz. Csak meg kell adnod a barátod, vagy a távoli rokon e-mail címét, akit meglepnél, s már el is küldheted az üzentedet!

 

Rajzfilmhős tojástartó

A húsvét egyik legnagyobb izgalma, készülni és várni a locsolkodókat! A várakozást megkönnyítheti, ha megnézed a Csokinyuszi úrfik c. rajzfilmet. S ha tetszett, kedves kis hímestojás-tartót is készíthetsz magadnak a film főszereplőivel, a Műhely rovat útmutatásával.

 

Mese TV a youtube-on is

Az előző suliszünet idején – ami ugyebár karácsonyra esett – megújult az egyszervolt.hu gyermek- és családi webtelevíziója, a Mese TV. Az eltelt negyedév során számos új rajzfilmmel bővült a kínálat, s tartogatunk némi meglepetést a tavaszi szünetre is: a Mese TV önálló csatornát indított a világ legnagyobb videó megosztó oldalán, a Youtube-on is. Húsvéthoz kapcsolódóan itt is vár majd titeket egy külön válogatott matinéműsor, mindenféle nyulas rajz- és bábfilmekkel.

 

Mozdulj ki!

Ha végére értél az egyszervolt.hu bőséges húsvéti kínálatának – vagy csak épp eleged van már a számítógép képernyőből, ahhoz is találsz segítséget, hova mozdulj ki a családdal! Az Egyszervolt családi programajánlójában külön csokorba gyűjtve találhatók a húsvéti programok.

 

Kellemes és tartalmas tavaszi szünetet, és boldog húsvétolást!

 

 

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása