Fel

„Így közlekedünk az ovival – sulival” rajzpályázat bicikliért

kobe2

„Így közlekedünk az ovival – sulival” rajzpályázat bicikliért

 

A KöBE, az egyszervolt.hu és a traff.hu szervezésében megvalósuló rajzpályázat első szakasza lezárult. Ezúttal, az elmúlt éveket is felülmúlva, rengeteg rajz érkezett mindkét korosztályban itthonról és a határon túlról egyaránt. Ezúton köszönjük a résztvevőknek a sok munkát, lelkesedést és ötleteket, amellyel együtt elősegíthettük, hogy a biztonságos közlekedés témaköre megmozgassa az óvodásokat és kisiskolásokat is.

pixel

pixel

kobe3

Szavazás

Annak érdekében, hogy a több mint ezer e-mailben és postai út beérkezett rajzot fel tudjuk dolgozni és feltölteni a honlapra, a szavazás időpontját egy héttel eltolni kényszerülünk.  Mivel a sok szép rajz közül nehéz lesz a zsűrinek választani, így szeretnénk mindenkit arra buzdítani, hogy vegyen részt a szakmai zsűri munkáját előkészítő közönségszavazásban, amely keretében így október 17-25 között szavazhat a honlapunkon a megfelelő linkről elérhető képekre:

Szavazok az óvodások képeire…

Szavazok az iskolások képeire…

A szavazás megkönnyítése érdekében a beérkezett munkákat korcsoportonként, az alkotók neve szerint ábécé sorrendben töltöttük fel a honlapra. Nem kell mást tenni, mint a kiválasztott kép alatt megnyomni a szavazó gombot.

 

kobe3

Szabályok

Az igazságos verseny érdekében mindkét kategóriában csak egyszer lehet érvényes szavazatot leadni. Kérjük a szavazókat, hogy ezt vegyék figyelembe a legszebbnek ítélt rajzok kiválasztásakor!

A közönségszavazás október 25. (vasárnap) éjfélig tart. Ezt követően összeül a KöBE, az egyszervolt.hu és a traff.hu delegáltjaiból álló 3 fős szakmai zsűri. A zsűritagok az internetes szavazáson legtöbb voksot kapott 15-15 kép közül döntenek mindkét korosztályban a legjobbnak ítélt 3-3 képről, és lehetőségük van különdíjast is választani.

 

kobelogo

Eredményhirdetés

A legjobbnak ítélt rajzok kiválasztását követően a nyerteseket és oktatási intézményüket e-mailben (annak hiányában postai úton) értesítjük, s egyben tájékoztatjuk őket a – várhatóan november közepi – díjátadó helyszínéről, időpontjáról is.

A győztes rajzok alkotói kerékpárt, rollert, mesefigurás védőfelszerelést, Traff Park és Tessloff-Babilon könyveket, illetve egyéb, közlekedésbiztonsággal kapcsolatos ajándékokat nyernek. Külön díjazzuk azon óvodás és iskolás csoportot, ahonnan a legtöbb rajz érkezett.

 

 

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása