Fel

„Így közlekedünk az ovival/sulival” – rajzpályázat

kozlbizt5

„Így közlekedünk az ovival/sulival” – rajzpályázat

 

Ti hogyan közlekedtek az osztállyal vagy épp az ovis csoporttal, amikor együtt sétáltok a városban, vagy épp kirándulni mentek? Ilyenkor hogyan keltek át a zebrán?  Fogjátok egymás kezét, libasorban, az óvó-tanító nénivel együtt haladtok? Rajzold le, hogyan zajlik egy ovis-sulis kirándulásotok – legyen az akár buszos, biciklis túra, vagy akár csak rövid gyalogos kiruccanás a városi múzeumba! A legszebb, a legkreatívabb rajzot beküldő ovis és sulis nyereménye egy kerékpár, de sok más értékes, közlekedésbiztonsággal kapcsolatos ajándék vár még gazdára.

 

 

pixel

kobe1

Újra rajzpályázat

A KöBE-nél a biztosítási szolgáltatások nyújtása mellett a közlekedésbiztonságért tett szerepvállalás is a kezdetektől kiemelt jelentőséggel bír. Fontosnak tartjuk a gyermekbiztonság kérdéskörét, amely elősegítését az immáron 4. éve kiírt közlekedésbiztonsági rajzpályázatunkkal is megcélozzuk. Ennek népszerűsítéséhez, s a legjobb rajzok szakszerű kiválasztásához ismét segítségül hívtuk a kicsik közt széles körű rajongói táborral rendelkező www.egyszervolt.hu és www.traff.hu oldalakat. A hagyományt folytatva, az ő támogatásukkal hirdetjük meg idén is újabb rajzpályázatunkat,

„Így közlekedünk az ovival/sulival!” címmel.

Határidő: 2015. október 6.

 

kobe2

Szabályok

  • Ha ősszel már legalább középsőbe mész, de legfeljebb 2. osztályos leszel, akkor küldj egy A/4 méretű rajzot, festményt e-mailben vagy postai úton!
  • A rajzokat két kategóriában bíráljuk el: középsős és nagycsoportos óvodások, illetve 1-2. osztályos általános iskolások.
  • Csak 1 rajzzal pályázhatsz, így a legjobb képedet válaszd ki, s küldd el nekünk!
  • A pályázatot kiíró KöBE fenntartja a jogot, hogy a pályázatra beküldött rajzokat saját kommunikációs felületein díjazás nélkül felhasználja és kiállításon bemutassa.
  • A rajzod hátoldalára írd rá, vagy ha e-mailben küldöd el, akkor abban add meg a nevedet, életkorodat, osztályodat/csoportodat, postai címedet és az e-mail címedet, szüleid telefonszámát, továbbá tanító nénid/bácsid, s az iskolád nevét és a suli címét!
  • A pályamunkák beküldhetők  a rajzpalyazat@kobe.hu e-mail címre JPG formátumban (scannelve) illetve postai vagy személyes úton eljuttathatóak a KöBE központi címére (1108 Budapest, Venyige utca 3.), a borítékon a „Rajzpályázat” jelige feltüntetésével.

 

Beküldési határidő: A rajzokat 2015. október 6-ig várjuk a KÖBE postai vagy e-mail címére!

 

kobe-rajzpalyazat1

Elbírálás

  • Szólj mindenkinek, akit csak ismersz, hogy szavazzon a TE rajzodra a www.kobe.hu honlapon, 2015. október 10-18. között!
  • A KöBE honlapján a közönség által, első körben kiválasztásra kerülő 15-15 munkát a KöBE, az egyszervolt.hu és a Traff Park munkatársaiból álló, 3 fős szakmai zsűri bírálja el 2015. október 26-ig.
  • A díjazottakat e-mail-ben (e-mail-cím hiányában postai úton) értesítjük ki.
  • A díjátadót november 13-án rendezzük meg a KöBE központi irodájában, amelyről később további részleteket közlünk.

 

kobe2

Nyeremény

A legjobbnak ítélt rajzok készítői kerékpárt, rollert, mesefigurás védőfelszerelést, Egyszervolt.hu és Traff Park mesekönyvet, társasjátékot és egyéb, közlekedésbiztonsággal kapcsolatos ajándékokat nyernek.

Külön játékos közlekedésbiztonsági ajándékcsomaggal díjazzuk a legtöbb rajzot beküldő ovis és sulis csoportot, osztályt is!

 

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása