Fel

„Így közlekedünk biztonságosan a nyári szünetben!” – rajzpályázat bicikliért

egyszervolt-300x250-2023

„Így közlekedünk biztonságosan a nyári szünetben!” – rajzpályázat bicikliért

 

 

Habár az iskola és az óvoda már elkezdődött, a nyári emlékek még élénken élnek mindenkiben. Gondoljatok most vissza a sok szép élményre, melyeket a nyaralások, táborok, strandolások, kirándulások során szereztetek a család és a barátok körében. A felhőtlen szórakozás mellett biztosan sok intelmet hallottatok a veletek lévő felnőttektől, hogy mire figyeljetek a nagy szórakozás és nevetések közepette.

„-Ne szaladj ki az útra a labda után!”, „-Szépen, fegyelmezetten, kettes sorban sétálunk le a strandra!” – minden bizonnyal ismerősek ezek mondatok, melyeket szülőktől/tanároktól hallhattatok a szünidő alatt. Rajzoljátok le azokat a pillanatokat, amikor előtérbe került a biztonságos közlekedés a nyári szórakozás során. Jöhetnek rajzok strandolásról, kirándulásról, sportolásról – bármiről, ami számotokra kedves emlék.

Várjuk a mozgalmas, színes, jókedvet sugárzó alkotásokat, melyeket nézegetve majd mindannyian újra átélhetjük a saját vakációs emlékeinket!

A KöBE-nél a biztosítási szolgáltatások nyújtása mellett a közlekedésbiztonságért tett szerepvállalás is a kezdetektől kiemelt jelentőséggel bír. Fontosnak tartjuk a gyermekbiztonság kérdéskörét, amely elősegítését az immáron 12. éve kiírt közlekedésbiztonsági rajzpályázatunkkal is megcélozzuk. Ennek népszerűsítéséhez, s a legjobb rajzok szakszerű kiválasztásához ismét segítségül hívtuk a kicsik közt széles körű rajongói táborral rendelkező egyszervolt.hu oldal, illetve a Traff Park munkatársait. A hagyományt folytatva, az ő támogatásukkal hirdetjük meg idén is újabb rajzpályázatunkat, „Így közlekedünk biztonságosan a nyári szünetben!” címmel.

Pályázati szabályok

  • Ha ősszel már legalább óvodába mész, de legfeljebb 4. osztályos leszel az általánosban, akkor küldj nyári emléket ábrázoló A/4 méretű rajzot, festményt e-mailben vagy postai úton!
  • A rajzokat két kategóriában bíráljuk el: óvodások, illetve alsó tagozatos általános iskolások.
  • Csak 1 rajzzal pályázhatsz, így a legjobb képedet válaszd ki, s küldd el nekünk!
  • A pályázatot kiíró KöBE fenntartja a jogot, hogy a pályázatra beküldött rajzokat saját kommunikációs felületein díjazás nélkül felhasználja és kiállításon bemutassa.
  • A rajzod hátoldalára írd rá, vagy ha e-mailben küldöd el, akkor abban add meg a nevedet, életkorodat, postai és e-mail címedet, szüleid telefonszámát, továbbá tanító nénid/bácsid, s az iskolád/óvodád nevét és postacímét!
  • A pályamunkák beküldhetők  a rajzpalyazat@kobe.hu e-mail címre JPG formátumban (scannelve) illetve postai vagy személyes úton eljuttathatok a KöBE központi címére (1108 Budapest, Venyige utca 3.), a borítékon a „Rajzpályázat” jelige feltüntetésével.

 

egyszervolt-970x250-2023 egyszervolt-300x300-2023

 

Beküldési határidő: a rajzokat 2023. október 6-ig várjuk a KöBE postai vagy e-mail címére! Kérjük, hogy a postázási idővel is számoljatok!

Elbírálás

  • Szólj mindenkinek, akit csak ismersz, hogy szavazzon a TE rajzodra a www.kobe.hu honlapon, 2023. november 2-13. között!
  • A KöBE honlapján a közönség által, első körben kiválasztásra kerülő 30-30 munkát a KöBE, az egyszervolt.hu és a Traff Park munkatársaiból álló, 3 fős szakmai zsűri bírálja el.
  • A díjazottakat e-mail-ben (e-mail-cím hiányában postai úton) értesítjük ki.
  • Amennyiben a vírushelyzet lehetővé teszi, a díjátadót várhatóan november végén rendezzük meg a KöBE központi irodájában, amelyről később további részleteket közlünk. Személyes díjátadó hiányában a díjakat postai úton kézbesítjük.

Nyeremény

A legjobbnak ítélt rajzok készítői kerékpárt, rollert, a biztonságos közlekedéshez szükséges védőfelszerelést, egyszervolt.hu és Traff Park nyereményeket, valamint egyéb, közlekedésbiztonsággal kapcsolatos ajándékokat nyernek.

Továbbá, külön közlekedésbiztonsági ajándékcsomaggal díjazzuk a legtöbb rajzot beküldő óvodát és iskolát!

 

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása