Fel

Kaláka – Pocakos koncert

gryllusdorka

Kaláka – Pocakos koncert

 

Erre a hagyományteremtő estre azokat a kisbabákat várjuk, akik még a mamájuk pocakjában laknak. A várandósság, a várakozás különleges időszakát külön erre az alkalomra összeállított műsorral szeretnénk megünnepelni velük, anyukáik és apukáik társaságában.

 

pixel

pixelmalekandrea

Április 12. vasárnap 19:00

Gryllus Dorkával és Malek Andreával.

 

gryllusdorka

Az estet megnyitja: Andrek Andrea (perinatális pszichológus, haptoterapeuta) és dr. Bálint Sándor (szülész-nőgyógyász és pszichoterapeuta szakorvos)

Közreműködik: Becze Gábor, Gryllus Dániel, Gryllus Dorka, Gryllus Vilmos, Malek Andrea, Radványi Balázs

 

kalaka

 

Én sem volnék, ha nem volnál,
ha te hozzám nem hajolnál,
te sem volnál, ha nem volnék,
ha én hozzád nem hajolnék.

(Kányádi Sándor: Két nyárfa, 1958.)

 

Szeretetteljes légkörű zenehallgatásra invitáljuk a babákat saját gyermekkorunk kedvenc zenekarának tagjaival és két csodálatos hangú énekesnővel, akik maguk is édesanyák. Felnőttek és gyerekek nagy kedvencei, a Fakatona, a Pelikán, a Nandu, valamint Bőrönd Ödön és Tengerecki Pál ezúttal az Érkezőket köszöntik majd.

 

Reméljük, minél több kisfiú és kislány lesz vendégünk ezen a koncerten; életük első koncertjén!

 

andrekandrea

Andrek Andrea
perinatális pszichológus, haptoterapeuta
Szakmai érdeklődésem középpontjában kezdetektől a születés körüli időszak állt: gyermekáldásra várva, a magzattal való kapcsolat elmélyítésében, a szülés, a gyermekágy és a babáról való gondoskodás kérdéseiben keresnek fel leggyakrabban anyák és apák.
Az ELTE PPK Perinatális Szaktanácsadó Szakirányú Továbbképzés egyik kidolgozója és oktatója vagyok, valamint elnökségi tagja a Magyar Pre- és Perinatális Pszichológiai és Orvostudományi Társaságnak. Mindkét intézmény célja a születés körüli időszak kutatása, oktatása és az aktuális tudományos eredmények publikálása.
Két gyermekem és férjem segítenek abban, hogy saját élmény szinten is megtapasztalhassam az anyaság és apaság sokszínű érzelmi palettáját.

 

balintsandor

dr. Bálint Sándor
szülész-nőgyógyász és pszichoterapeuta szakorvos
Szakmai gyakorlat: 44 év szülészet – nőgyógyászat, 30 év pszichoterápia
Szakképesítések: szülészet – nőgyógyászat (1975) pszichoterápia (1998).
Szakmai Társasági tagság: Magyar Nőorvos Társaság, Magyar Hipnózis Egyesület, Magyar Szexológiai Társaság, Magyar Szexuális Medicina Társaság, Magyar STD Társaság
A szülészet-nőgyógyászati képzés mellett, pszichoterápiából elsődlegesen hipnoterápiás és viselkedésterápiás képzést kaptam. Az évek során figyelmem a pszichoszomatikus és szexológiai panaszokkal küszködő páciensek segítése felé fordult.
Gyakorló szülészorvosként és pszichoterapeutaként kísértem az asszonyokat a várandósság alatt és a szülés során. Azt tapasztaltam, hogy ezen időszakok alatt nagyon sok asszonynál keletkezik spontán relaxált illetve módosult tudatállapot. Ezek a várandósok örömmel várják a gyermekükkel való találkozást, egész lényük sugározza, hogy testük és lelkük egységben van. Mások ezt nem, vagy nehezen élik át.
Az asszonyokat nem kell megtanítani szülni, mert ők rendelkeznek ezzel az ősi tudással… Abban kell nekik segíteni, hogy ezt el is higgyék…

 

http://www.marczi.hu/Content/viewEvents/34/13438

 

 

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása