Fel

Konferencia tanítóknak multimédiás tananyagokról

multimedia-tanulas

Konferencia tanítóknak multimédiás tananyagokról

“Multimédiás fejlesztő- és oktatóprogramok alkalmazása a kisiskolás korban” címmel szervez konferenciát pedagógusoknak az ELTE Tanító és Óvóképző Kar (korábban Budai Tanítóképző Főiskola) Neveléstudományi Tanszék Informatika Oktatási Csoportja az egyszervolt.hu fejlesztő csapatának közreműködésével.

 

A multimédiás oktató- és fejlesztőprogramok az utóbbi néhány évben mind a fejlesztők, mind a felhasználók érdeklődésének középpontjába kerültek. Konferenciánkat tapasztalatcserének szánjuk, ahol szó lesz a digitális pedagógia alapozó oktatásban betöltött szerepéről, lehetőségeiről.

A plenáris előadások általánosabb megközelítésmódja után óvópedagógusok, tanítók számolnak be napi jó gyakorlataikról. A konferencián nem csak a digitális taneszközöket rendszeresen fejlesztő, használó pedagógusok gyakorlati tapasztalataikat osztják meg a konferencia résztvevőivel, hanem a résztvevők is elmondhatják gondolataikat a témáról.

A konferencián újdonságként gyermekszekciót is szervezünk, ahol a látogatók alkalmazás közben, a gyakorlatban is láthatják, hogyan dolgoznak a gyerekek ezekkel a digitális tananyagokkal.

A konferencia során lehetőség lesz az Egyszervolt.hu által frissen fejlesztett Okos Doboz alkalmazásainak kipróbálására is. Az oktatási-nevelési tartalmak fejlesztése kiemelt feladata az egyszervolt.hu oktatás-fejlesztőinek, s e folyamatban általános iskolák is részt vesznek tesztelésekkel, véleményezésekkel.

 

Időpont:  2013.04.26-án 10:00-14:30 óra

Helyszín: az ELTE Tanító és Óvóképző, Budapest XII. ker. Kiss János altb. utca 40.

A részvétel 5 kreditpontot ér és beszámítható a 7 évenkénti 120 kreditpontba!

A konferencián való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A Meghívó innen tölthető le, a részvételi szándékot pedig az oldal alján található regisztrációs űrlap kitöltésével lehet jelezni.

Regisztrálni a következő oldalon lehet ( http://www.tok.elte.hu/digikonf )

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása