Fel

KÖSZI Napvető tábor

koszi0

KÖSZI Napvető tábor

Szeretnénk figyelmedbe ajánlani KÖSZI Napvető táborunkat, amelyben egy különös és boldog világ vár Rád Piliscsabán, egy gyönyörű zöld környezetben, igényesen kialakított és karbantartott táborhelyen.

 

koszi2

 

Nyári közösségépítő táborainkat idén korosztályonként, külön tematika szerint rendezzük meg:

 

KÖSZI Napvető kreatív tábor 7-12. osztályosoknak:
2017. július 16-22.

 

KÖSZI Napvető kalandtábor  3-8. osztályosoknak:
2017. augusztus 6-12.

 

KÖSZI Napvető kreatív táborba gyere el, ha te is vágysz rá, hogy megmutasd eddig nem ismert oldalaidat, ezerféleképpen tanuld meg kifejezni önmagad vagy megcsillogtasd a benned rejlő kreativitást! Táncolj szabadon, bátran fotózz, csapatban készíts klipet és zenélj velünk! Miközben pedig nagyszerű új társaságba keveredsz, fergeteges kalandokat élsz át olyan programokon, mint a Vízi olimpia, a Chefparádé, az éjszakai túra vagy a Mesterkurzus. Strandolással, úszással, aerobic-kal és közös alkotással vár egy felejthetetlen hét, ami igazán csak Tőled lesz jó!

 

koszi1

 

Idei témánk: Angyalok és démonok

 

KÖSZI Napvető kalandtáborban egy nyári hétre kiszakadhatsz a szürke hétköznapokból, és felejthetetlen kalandokat élhetsz át! Vegyél részt egy egész héten át tartó kincskeresésben, amikor társaiddal, ügyességeteket, talpraesettségeteket próbára téve kalandoztok földön és vízen! Itt sok-sok igaz barátra lelhetsz, rengeteg izgalmas játékban és vetélkedőben lehet részed, mint a Vízi olimpia, az Örvénylés, a Ki mit tud? vagy az éjszakai túra. Nem hiányozhat persze az úszás, a foci, az erdőjárás és a táncolás sem – mindez pedig igazán csak Tőled lesz jó!

 

koszi3

 

Idei témánk: Legyetek jók, ha tudtok

 

A nem csak elkötelezett, de sokéves tapasztalattal rendelkező animátoraink, táborszervezőink gondoskodnak arról, hogy a gyerekek, fiatalok új barátokra és megértő, szeretetteljes közösségre leljenek a táborok alatt. Célunk, hogy személyes példamutatás útján a táborozókkal megismertessük mindazokat az értékeket, amelyeket mi is követünk.

 

Költséghozzájárulás, kedvezmények és a technikai részletek pontos leírása a KÖSZI honlapján: www.koszi.net

 

Információ: Tóth Enikő kapcsolati és operatív munkatárs

Telefon: +36 70 209 3307, E-mail: koszi@koszi.net

 

Várunk szeretettel:  a KÖSZI táborszervező csapata

 

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása