Fel

„Légy szíves”, rajzolj és küldd el!

„Légy szíves”, rajzolj és küldd el!

Minden év szeptemberében, a hónap utolsó vasárnapján világszerte megrendezik a Szívünk Napját. Ebből az alkalomból a Magyar Kardiológusok Társasága a Magyar Nemzeti Szívalapítvánnyal karöltve rajzpályázatot hirdet három korosztályban: óvodások, alsó és felső tagozatos gyermekek részére.

Szívünk napja 2010 – rajzpályázat

 

A rajzpályázat témája: „Te hogyan védenéd meg szíved egészségét?”. Engedd el fantáziádat és rajzold le, hogy személy szerint Te, a családod, illetve a környezeted mit tesz egészsége megőrzése érdekében.

 

A pályaművek szabadon választott technikával készülhetnek, legfeljebb A/3-as méretben. A rajz hátoldalára kérjük, írd rá a következőket:

 

 

• Név

• Kor

• Elérhetőség (cím, telefonszám)

• Iskolád neve

 

 

Beküldés:


A rajzok beküldési határideje: 2010. szeptember 20.

A pályázatokat a következő címre várjuk: 4024 Debrecen, Nap u. 16.

A borítékra írd rá: „Szívünk Napja 2010”

 

 

Nyeremények:

 

A legszebb rajzokat beküldő pályázók között korosztályonként értékes ajándékokat sorsolunk ki:

 

1. hely: 2 személyes Wellness hétvége

2. hely: RTL Klub ajándékcsomag

3. hely: Meglepetés ajándékcsomag

 

A beküldött rajzokból kiállítást rendeznek, melyet a Szívünk Napján csodálhat meg a nagyközönség, illetve minden pályamű felkerül a www.szivunk-napja.hu weboldalra is, s még ezen kívül is számos meglepetés-ajándék vár Rátok!

 

Az eredményhirdetés és a díjak átadása 2010. szeptember 26-án lesz, a Szívünk Napja rendezvényen, Budapesten a Városligeti Nagyréten, ahová minden pályázót szeretettel várunk.

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása