Fel

MaxiMini-hetek a Sonnenthermében

sonnen-kiemelt

MaxiMini-hetek a Sonnenthermében

 

Szeptember 9-től október 25-ig a gyerekeké a főszerep a Sonnentherme élményfürdőben. Izgalmas programok, kalandos játékok várnak a gyerekekre, vízben és szárazföldön egyaránt.

Főszerepben a kicsik

sonnen1

„A vénasszonyok nyara az egyik legszebb évszak Lutzmannsburgban. Idén egy különlegességgel várjuk kicsi fürdő-vendégeinket: a MaxiMini-hetekkel“, meséli Wolfgang Stündl, a Sonnentherme Lutzmannsburg igazgatója. Ha fúj is kint a szél, vagy esik az eső, a vízi élményeket itt semmi sem ronthatja el. A babáknak lesz Baba-merülés, baba-wellness, babamasszázs, egyszóval minden a legkisebbekért.

A nagyobbak sem unatkoznak a Sonnenthermében. A számtalan vízi –kaland mellett, mint például búvárkodás, elektro kishajózás, választhatják esténként a 3D mozizás élményét. Aki pedig Sunny Bunny-val szeretne találkozni, annak jó hír, hogy a hotel kabalafigurája már nemcsak a hotelben várja a kicsiket, hanem együtt lehet táncolni vele a vízben is.

Sunny Bunny csodaországban

sonnen3

A Sunny Bunny varázsvonat meseszép helyekre kalauzolja a látogatókat. S, nemcsak a helyek izgalmasak, hanem a sok-sok mesebeli figura is, akivel találkozhatnak a gyerekek. Alíz Csodaországban c. mese hősei várják a vonatnál a kicsiket, a Fehér nyúll, a Szív királynől, beszélő virágok, sőt még megjelenik a vigyori macska is. A mesevonat állomásain is számtalan meglepetés vár a kicsikre: kvízállomás, mese állomás, illetve smink és varázsital állomás.

Új nap, új szerencse!

sonnen4

A MaxiMini hetek egyik akciója, hogy minden 6 év alatti gyerek, hétfőtől péntekig, egy-egy nyereményszelvényt kap az élményfürdő pénztárnál. Itt minden résztvevő nyerhet, s a legszerencsésebbeknek a főnyeremény, egy családi nyaralás. Aki nem akarja Fortunára bízni szerencséjét, bebizonyíthatja kreativitását a rajzversenynél „Egy napom Sunny Bunny-val a Sonnentherme élményfürdőben“. A kész rajzokat csak fel kell tölteni a www.sonnentherme.at honlapra 2013 október 25-ig,  s utána zsűri fogja eldönteni, hogy ki lesz a szerencsés nyertes.

www.sonnentherme.at

-x-

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása