Fel

Milyen lehet az éjszaka a Csopa-Camponában ?

csopa3

Milyen lehet az éjszaka a Csopa-Camponában ?

A Csopa idén már 2 helyszínen vár! Június 25-én várunk téged is a Múzeumok Éjszakáján most már mindkét helyszínünkön 18 órától a Csopa Camponában és 17 órától a Csopa Playbarban is! Az egész estés, éjszakás program kiváló lehetőség arra, hogy egy napot a kultúrának, tudománynak és szórakozásnak szentelj, mindezt mérsékelt áron.

pixel

pixel

 

A Csodák Palotája szinte a kezdetektől részt vesz a Múzeumok Éjszakája programjain.

 

csopa2

A 22. kerületi helyszínünkön, a Csopa Camponában már este hattól várjuk a látogatókat. A legkisebbeket több, mint 100 interaktív játékkal és eszközzel, rejtvényekkel és fejtörőkkel várjuk az 1700m2-es játéktérben. A program során óránként izgalmas fizikai kísérletbemutatóval a tűz, a víz, a jég birodalmába kalauzoljuk a látogatókat. Este nyolctól a kutatóké a főszerep: a Tudományos Csopa Cafe Extra előadásunkon a Polimerek világába teszünk kirándulást, míg este kilenckor látványos Buborék Show-val szórakoztatjuk a közönséget, éjfélkor pedig egy hatalmas BUMM!-al zárjuk az estét. Minden Csopa Camponában megváltott karszalag mellé ajándék 4D vetítést adunk.

 

csopa5

 

Csopa- Playbar

A Csodák Palotája vadonatúj, trendi helyszíne, az óbudai Csopa Playbar a Múzeumok Éjszakáján első ízben mutatkozik be! Három interaktív kiállítás felfedezése közül lehet választani a karszalagot váltóknak és regisztrálóknak: a látogató elmerülhet a Születés csodájában, próbára teheti elméjét az illúziók világában, vagy Newton nyomában járhat, és testközelből megtapasztalhatja a világ mozgatórugóit. A Csopa Playbar bárja egész este nyitva lesz, így a legkülönbözőbb koktélokat lehet kipróbálni lombikokból, kémcsövekből fogyasztva, és ha háromoldalú csocsót lát a vendég, az nem az italtól van, a csocsó asztalok a Playbarban máshogy néznek ki! Térítés ellenében szabaduló szobák, fizikashow-k és biliárdfoci is várja az érdeklődőket, így akár egy (múzeumok) éjszakás kalandot is átélhetnek nálunk! Aki a Csopa Playbarban váltja meg karszalagját a Múzeumok Éjszakájára, ajándék Körmozi kupont kap ajándékba!

 

csopa4

Mindkét helyszínünk könnyen megközelíthető a Múzeumi járatokkal, mindenképp érdemes hozzánk ellátogatni.

 

Bővebb információ, részletes programok:

http://www.csopa.hu/csopa-campona/hirek/1334-muzeumok-ejszakaja-a-csopa-camponaban

Campona: 1222 Budapest, Nagytétényi út 37-43.

Csopa Playbar: 1036 Budapest, Bécsi út 38-44.

 

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása