Fel

Minden gyerekről, minden gyerekért – ingyenes konferencia szülőknek és szakembereknek az UNICEF szervezésében

gyerekjogi-konferencia_fooldal_desktop-scaled

Minden gyerekről, minden gyerekért – ingyenes konferencia szülőknek és szakembereknek az UNICEF szervezésében

November 16-án az Akvárium Klubban egész napos gyermekjogi konferenciát szervezünk a Gyermekek Világnapja alkalmából.

Ezen a napon 17 gyerekeket és fiatalokat érintő fontos témát járunk körül 40 ismert szakember részvételével és együtt keressük a megoldásokat azokra a kihívásokra, amikkel napi szinten szembe kell nézniük.

Az eseményen való részvétel ingyenes!

Kerekasztal beszélgetésekkel, előadásokkal, interaktív workshopokkal és kiállításokkal várunk minden érdeklődőt 3 párhuzamos teremben, kiemeleten az erőszakmentes gyermekkor és a gyerekek, fiatalok, szülők és pedagógusok mentális egészségére fókuszálva.

programok 10:00-től 18:00 óráig tartanak (kapunyitás 9:00 órakor), hasznos és tartalmas időtöltést kínálva mindenkinek, aki szülő, szülő szeretne lenni, fiatalokkal foglalkozik, vagy csak érdeklődik a gyermekeket érintő témák iránt.

“Minden gyerekről, minden gyerekért” címmel november 16-án az Akvárium Klubban egész napos gyermekjogi konferenciát szervez az UNICEF a Gyermekek Világnapja alkalmából. Ezen a napon 17 gyerekeket és fiatalokat érintő fontos témát járunk körül 40 ismert szakember részvételével és együtt keressük a megoldásokat azokra a kihívásokra, amikkel napi szinten szembe kell nézniük.

 AZ ESEMÉNYEN VALÓ RÉSZVÉTEL INGYENES!

 

Regisztrálni itt lehet: https://unicef.hu/gyermekjogi-konferencia-2023

gyjk_2023-program_2023.10.31_-scaled

 

 

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása