Fel

Nagy mézeskalácsos receptkönyv- egy kis segítség az éhező gyermekeknek

Nagy mézeskalácsos receptkönyv- egy kis segítség az éhező gyermekeknek

A gyermekéhezés felszámolása a felnőttek feladata. Közös felelősségünk, hogy az ártatlanokon a magunk módján és eszközeivel segítsünk. Ennek a nemes, és halasztást nem tűrő célnak az érdekében készült el a MÉZES MIKULÁS című mézeskalácsos receptkönyv, amihez civilek, cukrászok, szakácsok és gasztro bloggerek adták ötleteiket, és tudásukat. Támogassa minimum 1000 forinttal a Gyermekétkeztetési Alapítvány Mindenki Ebédel Programját, és Öné lesz a mézeskalácskönyv.

Talán már Ön is volt úgy, hogy mézeskalácsot szeretett volna sütni, de nem volt egy kéznél lévő, használható receptje. Vagy éppen az apró trükkök, praktikák hiánya miatt fulladt kudarcba tervezett sütése.

A Mézes Mikulás könyvben minden apró részletet, trükköt összegyűjtöttünk, ami hozzájárulhat a későbbiekben a sikeres mézeskalácssütéshez.

A praktikák mellet olyan recepteket kap ajándékba tőlünk, amikhez mézeskalács tésztát használtunk fel. Mostantól tehát véget ér az unalmas mézes kekszezés, és kezdődhet a kreatív önmegvalósítás. Legyen torta, aprósütemény, bon-bon, pohárkrém vagy akár ünnepi hidegtál, az illatos mézeskalács tésztából készült finomságokkal garantáltan elkápráztatja majd barátait, családtagjait, gyerekeit. A sütemény receptek mellett ötleteket adunk adventi dekorációk, és gasztro ajándékok elkészítésére is.

 

A könyvhöz 2010. november 1-30. között lehet hozzájutni. A program aktuális állásáról, híreinkről, beszámolókról a szervező, Hadarik Rita oldalán lehet olvasni: http://www.ritakonyhaja.hu/kes.html.

Teendők

1) Utaljon minimum 1000 forintot a Gyermekétkeztetési Alapítvány számlaszámára. Ez az összeg fedezi egy gyermek egy napi meleg étel szükségletének költségeit a szállítással együtt.

2) Természetesen lehet nagyobb összeggel is támogatni a gyerekeket, erről mindenki saját belátása és lehetősége szerint dönthet.

3) Számlaszám: 10300002-10350923-49020011

4) Az átutalási megbízás közlemény rovatába írja be a KÉS szót, és az e-mail címét, ahová a későbbiekben küldhetjük az elektronikus kiadványt. Természetesen postai csekken is lehet befizetni, ebben az esetben ugyan így kérjük megadni a KÉS szót, és az e-mail címet.

5) Az e-mail megadása nélkülözhetetlen, mert csak így tudjuk eljuttatni a kiadványt.

6) A támogatók számára a tervek szerint egyheti átfutással küldjük el a könyvet.

mézeskalács

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása